Docent Zorg en Welzijn

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maruya Schotanus
OKT 12
Drenthe Tijdelijk HBO
11.11.2018 Job-Nr: 9139392
Solliciteren

Over de functie

Sorteren, wassen, strijken, vouwen en opbergen van de was. Verbanden aanleggen. Een kerstdiner of spelletjesmiddag organiseren. Als docent Zorg en Welzijn gaat jouw hart sneller kloppen van deze werkzaamheden. Althans, van het lesgeven in deze werkzaamheden. 


Als docent Zorg en Welzijn weet jij met passie jouw kennis over te brengen op de leerlingen binnen het basis- en kaderberoepsgerichte onderwijs. Jij weet als geen ander deze doelgroep iedere les te boeien door op een afwisselende en interactieve manier les te geven. Facilitaire dienst, welzijnswerk, zorg en hulpverlening, ICT & receptie en gezondheidsproblemen zijn een greep van de modules die in dit profiel aan bod komen. Jij zorgt ervoor dat iedere leerling jouw vak begrijpt en vol zelfvertrouwen in de klas zit. Daarnaast stimuleer je met het werken in groepen de sociale- en communicatieve vaardigheden van de leerlingen.


Voor een school in de provincie Groningen zijn wij op zoek naar een docent Zorg en Welzijn voor 0,2/0,3 fte die het komende schooljaar een nieuwe uitdaging aan wil gaan. Je gaat als docent lesgeven aan leerlingen binnen het basis- en kaderberoepsgerichte onderwijs. Je bent verantwoordelijk voor een goede voorbereiding van je lessen en de nazorg ervan.


Toe aan een nieuwe uitdaging en zie jij deze functie wel zitten? Laat het mij dan weten via maruya.schotanus@maandag.nl of bel mij op 06-12160355.

Functie eisen

-           Lesbevoegdheid Gezondheidszorg en Welzijn of in opleiding

-           Aantoonbare werkervaring binnen het onderwijs

-           Beschikbaar vanaf 0,2 fte


Wat biedt Maandag® jou?


-           Marktconform salaris volgens Onderwijs CAO

-           Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job