Projectleider Civiel

Roos den Boeft
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Roos den Boeft
OKT 12
Zuid-Holland Vast MBO
11.11.2018 Job-Nr: 9139378
Solliciteren

Over de functie

Als civieltechnisch projectleider geef je leiding aan en adviseer je over verschillende projecten in de openbare ruimte. Je draagt zorg voor aanbestedingstrajecten, contractmanagement, budgetbeheer, risicomanagement en het omgevingsmanagement. Daarnaast zorg je voor het juist implementeren van de IPM-rollen en geef je opdracht voor het maken van tekeningen, bestekken en andere contractvormen. De functie biedt een divers pakket aan opdrachten. Denk hierbij aan projecten op het gebied van infrastructuur, grondwerk, cultuurtechniek, waterbeheersing en kabels en leidingen.

Functie eisen

-         HBO werk en denk niveau:

o  HBO Civiele Techniek of een afgeronde opleiding in de richting van land- en water management bij bijvoorbeeld van Hall en Larenstein pré;

o  Opleiding MBO civiele techniek en minimaal 10 jaar aantoonbare ervaring in een functie als projectleider.

-         Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als projectleider civiele techniek;

-         Actuele kennis en werkervaring m.b.t. de aanbestedingswet;

-         Competenties: resultaatgericht, besluitvaardig, overtuigend, omgevingsbewust en bezit van zowel mondeling als schriftelijk goede communicatieve vaardigheden.

Over het bedrijf

Wij bieden een aantrekkelijk salaris, een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden; zo behoren een lease auto en een vast dienstverband tot de mogelijkheden. Aan de slag als ZZP’er via Maandag® is ook een mogelijkheid.

Interesse in de functie van projectleider civiel? Dan kom ik graag met je in contact! Solliciteer via de daarvoor bestemde knop of neem contact met mij op via 06-51584810 of roos.denboeft@maandag.nl

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job