Recruiter Zorg

Ruth Wilms
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ruth Wilms
OKT 12
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
11.11.2018 Job-Nr: 9139371
Solliciteren

Over de functie

Heb jij altijd al veel affiniteit met de zorg? Waardeer jij de professionals in de zorg die iedere dag klaar staan voor mensen die extra ondersteuning nodig hebben? Word dan Recruiter Zorg bij Maandag® in Eindhoven.

Functie eisen

Hoe ziet je dag eruit?

's Ochtends als de wekker gaat sta je popelen om aan de slag te gaan. Geen dag is hetzelfde als Recruiter Zorg. Je opent je mail en checkt de profielen die zijn binnen gekomen. Je wil die ene goede professional voor in de zorg vinden en bent vastbesloten om deze binnen te hengelen. Vol energie bel jij verschillende profielen op om ze te enthousiasmeren over Maandag® en ze uit te nodigen op gesprek. Elke dag is anders. Om jouw week goed aan te kunnen vliegen, moet je jouw targets en focus helder hebben. Het ene moment ben jij aan het zoeken naar een perfecte professional, het andere moment bespreek je met je accountmanager welke vacatures er open staan om zo snel mogelijk een goede match te maken.


Je schrijft, appt en belt. Zowel met nieuwe professionals als de zorgprofessionals die via jou werkzaam zijn bij een van onze opdrachtgevers. Je kent ze namelijk goed en zij kunnen je ook weer helpen aan andere professionals. Ook jouw creatieve brein wordt op de proef gesteld: 'Waar kan ik nog meer verpleegkundigen, jeugdzorgwerkers of psychologen vinden buiten de jobboards om?' Er gaat een lampje bij je branden: Hogescholen en studieverenigingen! Zo bedenk je steeds nieuwe manieren om professionals van jouw vakgebied te ontmoeten. Een sollicitatietraining geven aan een Hogeschool behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden.


De tijd vliegt. Nog even de administratie bijwerken en het is tijd om te gaan. Of ga je nog voor een potje tafelvoetbal met je collega's?


Maandag® Eindhoven wordt gekenmerkt door gezelligheid, humor en een open cultuur. We werken hard en successen worden samen gevierd. Onze vrijdagmiddag borrel slaan we nooit over!


Functie eisen:

  • Je bent in het bezit van een HBO diploma;
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar;
  • Je bent zelfstandig, ambitieus en hebt een echte winnaarsmentaliteit;
  • Je bent communicatief sterk en een goede gesprekspartner op verschillende niveaus.

Over het bedrijf

Wat bieden wij?

  • Elke maand een goed salaris met een mooie bonusregeling;
  • Onbeperkt aantal vrije dagen;
  • Een IPhone en Microsoft Surface om je werk perfect uit te voeren;
  • Je start je carrière bij Maandag® met een volledig verzorgde introductieweek op de Maandag® Academy;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, cursussen en een breed scala aan trainingen;
  • Een ondernemende omgeving met energieke en gedreven collega's.


Ben jij enthousiast en zie jij jezelf in de rol van recruiter binnen ons team Zorg? Bel dan snel!

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job