Beleidsadviseur Parkeren 16 uur

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tanya Bedrousjan
OKT 12
Overijssel Vast WO
11.11.2018 Job-Nr: 9139369
Solliciteren

Over de functie

Als Beleidsadviseur ben je het eerste aanspreekpunt voor strategische en project overstijgende vraagstukken op het gebied van parkeren. Je adviseert het collega van B&W, raad, collega’s, partners en ontwikkelaars over parkeren.


Voor de opdrachtgever is het van cruciaal belang dat je een academisch werk- en denkniveau hebt. Je bent een stevige persoonlijkheid die de ander met empathie benadert en geïnteresseerd is in de andere mening. En tegelijkertijd communiceer je op een vriendelijke en duidelijke manier je standpunt.


Je kent het ruimtelijke/economische beleid en de opgaven die daarbij komen kijken. Jij doorziet complexe (gebieds)ontwikkelingen en werkt proactief samen. Je signaleert ontwikkelingen en weet kansen te verzilveren, bijvoorbeeld op het gebied van "smart mobility" en digitalisering. Je maakt in de parkeerdiscussie een brede afweging van de vele belangen die daarbij spelen. Beschik jij over al deze kwaliteiten? Aarzel niet en solliciteer nog uiterlijk voor 17 oktober. 

Functie eisen

Verder zijn de volgende talenten typerend voor jou: Analytisch, Besluitvaardig, Daadkrachtig, Doorzetten, Empathisch, Lef, Oplossingsgericht, Samenwerkingsgericht, Stressbestendig, Verbinden.


  • Relevante WO opleiding
  • Ruim 5 jaar ervaring
  • Academisch werk- en denkniveau

Over het bedrijf

Een dienstverband bij Maandag® biedt zekerheid gecombineerd met afwisseling en uitdaging. Zo kan jij bij diverse opdrachtgevers voor een kortere of langere tijd aan de slag, ervaring op doen en jouw netwerk vergroten. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld. Jouw salaris is conform de cao geldend bij de opdrachtgever en alle reiskosten worden vergoed op basis van € 0,19 per kilometer. 

Herken jij jezelf hierin en heb je ervaring als Adviseur Ruimtelijk Ordening? Neem dan contact op met mij en graag voor 17 oktober, door te mailen naar tanya.bedrousjan@maandag.nl of bel/ app naar 06 57077018 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job