Toezichthouder WABO

Ellemijn Jonk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ellemijn Jonk
OKT 12
Drenthe Vast MBO
11.11.2018 Job-Nr: 9139364
Solliciteren

Over de functie

Kijk jij met een kritische blik naar bouwwerken? En geef jij graag advies hierover en treed jij waar nodig handhavend op?


In de rol van Toezichthouder WABO ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van controles in het kader van de WABO. Hierbij ben jij de Toezichthouder op het gebied van bouw en brandveiligheid. Je zal klachten behandelen, illegale bouwactiviteiten signaleren, toezicht op verleende vergunningen houden en optreden in het kader van bestuursrechtelijke handhaving. Het goed kunnen communiceren is hierbij is essentieel, maar ook wordt er van je verwacht dat je stevig in je schoenen staat.

Functie eisen

  • MBO/HBO- opleiding Bouwkunde
  • Ervaring als Toezichthouder of Inspecteur WABO/Bouw binnen een overheidsorganisatie
  • Pré als je beschikt over een ABW1 of ABW2 (anders gaan we bekijken of je deze bij Maandag® kan behalen)


Wij bieden je een goed salaris en een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto. Wil jij meer weten of je interesse kenbaar maken? Solliciteer dan direct of neem contact op via 06-13160707/ellemijn.jonk@maandag.nl.

Over het bedrijf

Wij zijn voor een gemeente in Noord-Nederland op zoek naar een Bouwkundige professional voor 28-36 uur in de week. Door bij ons in (vaste) dienst te treden maak je deel uit van een grote groep WABO-professionals om kennis te delen en elkaar te helpen in lastige dossiers. Ook zullen er verschillende trainingen worden aangeboden om jezelf te blijven ontwikkelen. Je zal in de functie van Toezichthouder WABO bij Maandag® de afwisseling van verschillende opdrachtgevers kunnen combineren met de zekerheid van een dienstverband.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job