Verkeerskundige

Ellemijn Jonk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ellemijn Jonk
OKT 12
Groningen Vast HBO
11.11.2018 Job-Nr: 9139357
Solliciteren

Over de functie

Kijk jij door een verkeerskundige bril naar structuurvisies, gebiedsvisies en bestemmingsplannen? En ben je op zoek naar (nieuw) plezier in je werk? Dan ben je op de juiste plek! 

Wij zijn voor een gemeente in Groningen/Drenthe zijn wij op zoek naar een ervaren Beleidsmedewerker Verkeer voor 32 - 36 uur per week. Je zal invulling geven en zorgen voor de coördinatie van dossiers over verkeersveiligheid en de fiets. Vanuit die hoek werk zal je ook meewerken aan diverse integrale verkeersprojecten, ruimtelijke ontwikkelingen en integrale gebiedsopgaven. Je zal op verschillende niveau’s invulling aan de realisatie van de beide deelprogramma’s geven. Daarnaast zal je aanspreekpunt zijn voor de thema’s en doe je voorstellen voor haalbaarheid en prioritering, adviseer je programmaleider, directie en bestuur en handelt politiek-bestuurlijke vragen af.

Functie eisen

  • HBO opleiding
  • 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden


Over het bedrijf

Maandag® is de detacheerder in de publieke sector. In dit specifieke geval gaat het om een opdracht bij een gemeente. Hierbij kan je met de zekerheid van een vast dienstverband gedetacheerd worden bij onze opdrachtgevers in jouw eigen regio. Wij bieden je een passend salaris en je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto. Ook zijn er vanuit onze Academy diverse trainingen voor onze professionals en daarnaast zijn er mogelijkheden voor diverse trainingen op maat.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job