Wijkverpleegkundige (HBO-V)

Wouter Olthof
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Wouter Olthof
OKT 12
Drenthe Vast HBO
11.11.2018 Job-Nr: 9139352
Solliciteren

Over de functie

Sta jij stevig in je schoenen en is coördineren helemaal jouw ding? Dan ben ik op zoek naar jou als wijkverpleegkundige!

Als wijkverpleegkundige ga je aan het werk bij een zorginstelling in de regio Drenthe. Binnen deze functie is jouw rol hoofdzakelijk coördinerend van aard: je stelt behandelplannen op, stuurt het team aan en coacht medewerkers. Naast de coördinerende rol heb jij verzorgende en verpleegkundige taken. Hierbij is het kunnen indiceren een pré. Het betreft regelmatige diensten (8:00-17:00) voor 24 tot 32 uur per week.

Functie eisen

Functie eisen:

  • Afgeronde HBO-V opleiding
  • Geldige BIG-registratie
  • Minimaal twee jaar ervaring in de thuiszorg
  • In het bezit van Rijbewijs B en beschikking over eigen vervoer
  • Beschikbaar voor 24-32 uur per week

Jij zorgt graag voor mensen, wij zorgen graag voor jou.

Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende CAO. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is bestaat de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van projectmatig werken! Interesse? Neem dan contact met mij op via 06-53827142 of wouter.olthof@maandag.nl. Tot Maandag®!

Over het bedrijf

Centraal bij Maandag® staan plezier in het werk, professionaliteit en inzet. Niet voor niets heten we Maandag®. Die dag staat symbool voor een frisse start van de week. Begrippen die de cultuur typeren zijn: zelfstandig, initiatiefrijk en een tikje brutaal. Professionals die door ons worden bemiddeld passen in deze cultuur. Maandag® stelt zich dan ook op als gelijkwaardige partner en loopbaanadviseur.


Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres!

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job