Verzorgende IG

Wouter Olthof
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Wouter Olthof
OKT 12
Drenthe Vast MBO
11.11.2018 Job-Nr: 9139348
Solliciteren

Over de functie

Breed ontwikkelen als Verzorgende IG binnen intra- en extramurale zorg?


Voor de regio midden-Drenthe is Maandag® op zoek naar een Verzorgende IG. Het betreft een combinatiefunctie waar je zowel intra- als extramurale diensten zult uitvoeren, erg afwisselend dus! Het is een hecht team waar iedereen voor elkaar klaar staat en bereid is voor elkaar diensten op te vullen.


Als verzorgende IG ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor alle verzorgende, begeleidende en verpleegtechnische werkzaamheden. Deze taken bestaan onder andere uit wassen en aankleden, het toedienen van medicijnen/verzorgen van wonden en het geestelijk begeleiden van mensen. Je bent daarnaast een luisterend oor voor cliënten en weet als geen ander de behoeften van je cliënten in kaart te brengen.

Het is voor 20-24 uur per week met een afwisselende dienstenstructuur. Voor de extramurale diensten zijn het over het algemeen diensten van circa 3 uur, de intramurale diensten betreffen diensten van 6-8 uur. 

Functie eisen

·        Afgeronde opleiding Verzorgende IG

·        Beschikbaar voor 20 tot 24 uur per week

·        Bevoegd en bekwaam voor de verpleegtechnische handelingen

·        Het bezit van een rijbewijs

Jouw welbevinden staat centraal!

Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende CAO, waar je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Daarnaast vergoeden wij alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Gedurende het project krijg je persoonlijke begeleiding van een recruiter en accountmanager.

Interesse of vragen? Ik kom graag met je in contact. Je kan mij bereiken via 06-53827142 of wouter.olthof@maandag.nl.

Over het bedrijf

Centraal bij Maandag® staan plezier in het werk, professionaliteit en inzet. Niet voor niets heten we Maandag®. Die dag staat symbool voor een frisse start van de week. Begrippen die de cultuur typeren zijn: zelfstandig, initiatiefrijk en een tikje brutaal. Professionals die door ons worden bemiddeld passen in deze cultuur. Maandag® stelt zich dan ook op als gelijkwaardige partner en loopbaanadviseur.


Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres!

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job