Adviseur Planning & Control

Nina Djuric
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nina Djuric
OKT 12
Overijssel Tijdelijk WO
11.11.2018 Job-Nr: 9139334
Solliciteren

Over de functie

Het opstellen van een begroting en het uitvoeren van financiële analyses, dat is waar jij goed in bent. Daarnaast ben én blijf jij ook goed op de hoogte van de relevante wet- en regelgeving. Het geven van het juiste advies over de inrichting en werking van de administratieve organisatie, zie jij als een uitdaging. Jij vormt, samen met vier anderen, het team Planning & Control dat verantwoordelijk is voor: het opstellen en onderhouden van het financiële beleid, het uitvoeren van interne controles en het ontwikkelen en beheren van P&C instrumenten. Jij draagt uiteindelijk bij aan de totstandkoming van de P&C producten bij onze opdrachtgever.  

Functie eisen

Naast een afgeronde WO-opleiding, heb jij kennis en ervaring op het gebied van Planning & Control alsmede ervaring met het opstellen van een jaarrekening en begroting. Verder werk jij graag in teamverband en heb jij goede schriftelijke en mondelinge (advies)vaardigheden). Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan direct. 

Over het bedrijf

Hou jij van afwisseling, maar verlang jij naar zekerheid? Dan is Maandag® iets voor jou. Maandag® detacheert professionals in de publieke sector. Waarom Maandag®? Naast het werkgeluk dat bij Maandag® voorop staat, investeren wij in persoonlijke ontwikkeling door het verzorgen van verschillende opleidingen. 


Denk jij dat ik op zoek ben naar jou? Bel of app mij (06-82103463) of stuur mij een mailtje (nina.djuric@maandag.nl).


Tot Maandag®!

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job