Leefbaarheidsconsulent

Dominique Jansen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Dominique Jansen
OKT 12
Noord-Brabant Vast MBO
11.11.2018 Job-Nr: 9139333
Solliciteren

Over de functie

Vanuit Maandag® Breda zijn wij op zoek naar leefbaarheidsconsulenten die het leuk vinden om op detacheringsbasis voor verschillende corporaties in Noord-Brabant te werken. De leefbaarheidsconsulent die wij zoeken staat sterk in zijn of haar schoenen en zet graag dat ene stapje extra om zich binnen een corporatie onmisbaar te maken. Als persoon ben je communicatief sterk en door je ervaring uit het vak kan je uitstekend zelfstandig te werk gaan. Je krijgt veel energie van veranderingen en je weet je hier snel op aan te passen.

In je rol als leefbaarheidsconsulent ben je vastberaden om overlastsituaties, woonfraude, wijkbeheer en bevordering van participatie van bewoners aan te pakken. Je krijgt daarnaast veel energie in het bevorderen van de leefbaarheid van de wijken en het advies geven daarvan. Als leefbaarheidsconsulent ben je goed in het vervullen van de brugfunctie tussen de organisatie en de bewoners van een wijk. Het levelen met verschillende type bewoners gaat je goed af en je weet daarbij goed hun het vertrouwen te winnen, hierdoor kan je goed aanzetten tot participatie en creëer je tevens draagvlak voor vernieuwingen in de wijk.

Functie eisen

  • Werkervaring als leefbaarheidsconsulent of gebiedsregisseur bij een of meerdere corporaties
  • Beschikbaar voor 24 a 36 uur
  • Kennis van de wet- en regelgeving binnen de corporatiesector
  • In het bezit van rijbewijs B

Wat geven wij jou daarvoor terug?

Maandag® biedt je een salaris conform cao Woondiensten en maakt het leasen van een auto uit eigen wagenpark bespreekbaar. Bij ons krijg je een contract voor vast of bepaalde tijd, op deze manier heb jij toch de zekerheid die je zoekt in je baan. We organiseren daarnaast cursussen op de Maandag® Academy, zodat je je verder kunt ontwikkelen op de gebieden waar jouw interesses liggen. Tijdens deze cursussen leer je andere professionals kennen die ook houden van de dynamiek van Maandag®. Daar houdt het echter niet op. Vanaf het moment dat je opdracht start zal je begeleidt worden door je contactpersoon die samen met jou zal kijken hoe je het beste uit jezelf kan halen. Jouw contactpersoon kan tevens fungeren als sparring-partner of coach als je tegen bepaalde zaken aanloopt.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job