Regisserend wijkverpleegkundige

Wouter Olthof
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Wouter Olthof
OKT 12
Drenthe Vast HBO
11.11.2018 Job-Nr: 9139329
Solliciteren

Over de functie

Kan jij uitstekend zelfstandig functioneren? Is een overstijgende blik jou op het lijf geschreven? Dan ben jij de wijkverpleegkundige die ik zoek!

Ik ben op zoek naar een wijkverpleegkundige voor regio midden Groningen. Voor deze functie is het belangrijk dat je zelfstandig kan functioneren en inspraak wil hebben in het beleid. De organisatie heeft korte lijnen, dus indien knelpunten worden geconstateerd kunnen deze snel worden opgelost! Jij als wijkverpleegkundige hebt hier een groot aandeel in.

Als wijkverpleegkundige is jouw rol hoofdzakelijk coördinerend van aard: je stelt behandelplannen op, stuurt het team aan en coacht de medewerkers. Het kunnen indiceren is hierbij een pré. Het betreft regelmatige diensten (8:00-17:00) voor 32 uur per week.

Functie eisen

  • Afgeronde HBO-V opleiding
  • Ervaring als wijkverpleegkundige is een pré
  • Geldige BIG-registratie
  • In het bezit van Rijbewijs B
  • Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week
  • Bekwaamheid in indiceren is een pré

Jij zorgt graag voor mensen, wij zorgen graag voor jou!

Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende CAO. Daarnaast vergoeden wij alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en behoort een leaseauto tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens bestaat de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van projectmatig werken! Interesse? Neem dan contact met mij op via 06-53827142 of wouter.olthof@maandag.nl. Tot Maandag®!

Over het bedrijf

Centraal bij Maandag® staan plezier in het werk, professionaliteit en inzet. Niet voor niets heten we Maandag®. Die dag staat symbool voor een frisse start van de week. Begrippen die de cultuur typeren zijn: zelfstandig, initiatiefrijk en een tikje brutaal. Professionals die door ons worden bemiddeld passen in deze cultuur. Maandag® stelt zich dan ook op als gelijkwaardige partner en loopbaanadviseur.


Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres!

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job