Leerling Verpleegkundige

Nicolette Kommers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nicolette Kommers
OKT 12
Noord-Brabant Vast MBO
11.11.2018 Job-Nr: 9139312
Solliciteren

Over de functie

Wil jij graag doorleren en wil je jezelf graag verder ontwikkelen tot Verpleegkundige? Vind je het leuk om op Projectbasis aan de slag te gaan vanuit een Vast dienstverband zodat je in meerdere 'keukens' kunt kijken? Dan hebben we een mooi concept én opleiding voor jou!

Maandag® Breda is voor de regio West- & Midden-Brabant op zoek naar jou als vakbekwame Verzorgende IG die graag aan de opleiding MBO Verpleegkundige wil beginnen.

Vanuit organisaties binnen de Ouderenzorg krijgt Maandag® regelmatig de vraag om tijdelijke vacatures in te vullen. Hier ga je dus naast je studie aan de slag als Verzorgende IG.

Deze functies worden uitgevoerd op een van de volgende afdelingen:

• Afdeling PG

• Afdeling Niet Aangeboren Hersenletsel

• Afdeling Revalidatie

• Afdeling Somatiek

• Afdeling Verpleging / Verzorging

Deze afdelingen kunnen zowel grootschalig als kleinschalig zijn qua setting. Extramuraal behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

In een persoonlijk kennismakingsgesprek kijken we samen wat het beste bij je past, zodat we een goede selectie van opdrachten voor je kunnen maken.

Uiteraard bespreken we dan ook wat het inhoudt om de opleiding MBO Verpleegkundige te volgen via Maandag® Breda en waar je aan moet voldoen.

In overleg zijn de startdatum en het aantal uren bespreekbaar.

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor deze opleidingsplek heb je:

  • Een diploma Verzorgende IG niveau 3
  • Ervaring in de Ouderenzorg (pre)
  • Een flexibele instelling

Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao (VVT). Je wordt ingeschaald in schaal 35 op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

De opleidingskosten worden vergoed door Maandag®.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.

Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job