Recruiter GGZ

Stephanie Proost
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Stephanie Proost
OKT 12
Noord-Holland Vast MBO
11.11.2018 Job-Nr: 9139307
Solliciteren

Over de functie

Dagelijks ben je als Recruiter GGZ samen met jouw Accountmanager bezig met het inventariseren waar de kansen in de GGZ liggen. Je werkt nauw samen om een zo goed mogelijke match te maken tussen de zorgprofessional en de opdrachtgever. Daarbij kijk je secuur naar de wensen van de professional en bespreekt jouw kennismakingsgesprekken dan ook met de Accountmanager.

Hoe ga je dit doen?

Om de zorgprofessional bij jou op gesprek te krijgen ben jij op een vindingrijke en effectieve manier deze personen aan het benaderen waarbij je altijd het stuk ‘binden en boeien’ in je achterhoofd houdt. Deze professionals zoek je via verschillende kanalen, denk hierbij aan jobboards en social media. Zodra jij de professional hebt overtuigd om met jou een kop koffie te gaan drinken ben jij met jouw overtuigingskracht in staat om deze professional voor Maandag® te laten kiezen.

Daarnaast ben je natuurlijk niet alleen bezig om het internet af te struinen naar zorgprofessionals, maar zet je tevens jouw inventieve vacatures online waar de mensen op zullen gaan solliciteren.

Wie ben jij?

Grensverleggend, innovatief en ondernemend zijn woorden die jou kenmerken. Jij bent iemand die een uitdaging niet uit de weg gaat en een beetje competitie alleen maar leuk vindt op een open en optimistische manier. 

Functie eisen

 • Een HBO werk- en denkniveau, HBO diploma is geen harde eis
 • Je hebt minimaal één jaar commerciële werkervaring
 • 32-40 uur per week beschikbaar
 • Je bent communicatief sterk en een goede gesprekspartner op verschillende niveaus (HBO/WO)
 • Je bent commercieel ingesteld en vindingrijk, met een echte winnaarsmentaliteit

Wat krijg jij er bij Maandag® voor terug?

 • Iedere maand een goed(!) basissalaris met een flexibele bonus (ongelimiteerd, want hoe meer resultaten jij behaalt hoe meer bonus jij ontvangt; hoe lekker?)
 • Flexibel verlof (lekker vrij wanneer jij dat wilt; uiteraard in overleg met jouw leidinggevende)
 • Een surface en smartphone
 • Wij vergoeden je reiskosten op basis van €0,19 per kilometer
 • Vakantiegeld en een goede pensioenregeling
 • Een volledig verzorgde introductieweek bij onze Maandag® Academy
 • Een frisse en vrolijke werkomgeving waarin we samen met jouw ontwikkeling aan de slag gaan

Ben jij de betrokken, snelle en ondernemende Recruiter GGZ die wij zoeken? Solliciteren kan tot uiterlijk 31 oktober 2018.

Over het bedrijf

Maandag® Alkmaar wordt gekenmerkt door een informele sfeer. Je werkt in een optimistisch en ondernemend team, waarbij een nuchtere instelling met een harde werkmentaliteit voorop staat! We geven jou de vrijheid om op avontuurlijke wijze jouw doelstellingen en targets te behalen. Uiteraard is er ook ruimte voor het vieren van successen tijdens de vrijdagmiddagborrel!

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job