Ambitieuze Verzorgende IG in opleiding tot Verpleegkundige

Stephanie Proost
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Stephanie Proost
OKT 12
Noord-Holland Vast MBO
11.11.2018 Job-Nr: 9139305
Solliciteren

Over de functie

Doorgroeien naar Verpleegkundige is jouw droom die uit kan komen!

Als Verzorgende IG verricht je verzorgende, verpleegkundige en begeleidende handelingen bij de cliënten. Deze ervaring heb je al in de rugzak of je zal deze hiermee gaan vullen. Vanaf dit moment zal je via Maandag® gaan starten met je opleiding Verpleegkundige.

Tijdens de opleiding zal je worden ingezet in de ouderenzorg die jouw steun en inzet hard nodig heeft. Daarbij leer je natuurlijk de verpleegtechnische handelingen en overige vaardigheden die jou een goede Verpleegkundige maken.

Wil jij jouw horizon verbreden en deze kans met beide handen aanpakken?

Functie eisen

  • Afgeronde opleiding Verzorgende IG
  • Bereidt om wisseldiensten te werken
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
  • Doortastend
  • In het bezit van rijbewijs B

Wat biedt Maandag® jou?

Naast een goed salaris volgens de betreffende CAO inclusief ORT, reiskosten en vakantiegeld worden de zakelijke reiskosten op basis van €0.19 cent per kilometer vergoedt, maar behoort een mooie lease auto inclusief tankpas ook tot de mogelijkheden. Uiteraard hoort een uitstekende pensioenregeling ook tot dit pakket en daarbij is een vast dienstverband natuurlijk niet uitgesloten.

Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Heb je interesse? Neem dan contact met mij op via 06-22 10 09 78. Tot Maandag®!

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job