Servicedesk medewerker

Dennis Schotanus
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Dennis Schotanus
OKT 12
Overijssel Tijdelijk HBO
11.11.2018 Job-Nr: 9139300
Solliciteren

Over de functie

Wil jij jouw carrière een op ICT gebied een boost geven? Dit is iets wat jij bij ons kunt gaan beleven!

Ben jij een Junior Servicedesk medewerker die graag wil doorgroeien in een grote organisatie? In deze organisatie zijn veelal mogelijkheden om je carrière een flinke boost te geven. Door jezelf op een positieve manier te laten zien, initiatief te nemen, en snel op een goede manier de problemen van de gebruiker op te lossen speel jij jezelf in de kijker om deze groei mogelijk te maken. Je pakt, in eerste instantie, voornamelijk 1e lijns problemen op en zorgt dat de gebruiker weer ongestoord verder kan werken. Denk hierbij aan softwarestoringen of de alledaagse problemen met systemen. Om je goed op weg te helpen krijg je intensieve persoonlijke begeleiding, waardoor jij je snel de werkwijzen en systemen eigen maakt. Hierna neem je steeds meer zelf het initiatief en draag jij de verantwoordelijkheid.

Het doel is om 90% van alle problemen zelf op te lossen. Hoe leuk is dat? Wanneer jij er toch niet uit komt staat een team met gezellige collega’s klaar om jou te helpen. Ook kun je problemen doorzetten naar 2e en 3e lijns ondersteuning als de situatie hierom vraagt. Om deze functie op een goede manier in te kunnen vullen is ervaring Office 365 en Windows 7 en 10 een pré. Ben jij 36 tot 40 uur beschikbaar? Krijg jij een goed gevoel bij het lezen van deze tekst? Ik kom graag met jou in contact om jouw kansen te bespreken.

Natuurlijk staat hier ook wat tegenover: een goed salaris, 25 vakantiedagen per jaar, reiskostenvergoeding/leaseauto en doorgroeimogelijkheden, zowel in je werk als in opleidingen. Spreekt dit jou aan? Wie weet start volgende maand jouw nieuwe loopbaan al!

Functie eisen

·      Recent een Mbo opleiding afgerond in richting ICT

·      Werkervaring in vergelijkbare (stage) functies

·      Kennis Office 365 en Windows 7 en 10

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job