Verzorgende IG, Gehandicaptenzorg

Larissa van der Sleen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Larissa van der Sleen
OKT 12
Noord-Holland Tijdelijk MBO
11.11.2018 Job-Nr: 9139293
Solliciteren

Over de functie

"Blijf jij naast me staan als ik het moeilijk heb? Mag ik ondanks mijn beperking gewoon mijzelf zijn bij jou? "

Gedurende jouw werkdag als Verzorgende IG in de gehandicaptenzorg heb je te maken met cliënten met een diep verstandelijke beperking waarbij er sprake kan zijn van autisme, agressie of psychische stoornissen en moeilijk verstaanbaar gedrag. Jouw doel is om bij deze mensen een lach op het gezicht te toveren en de cliënten een leuke dag te bezorgen. Deze doelgroep bestaat uit jong volwassenen en cliënten van middelbare leeftijd. Het gaat hier om een groep met een diepe verstandelijke beperking. Voor deze doelgroep wordt de begeleiding aangevlogen met diverse methodieken.

Wat ga je doen?

Als Verzorgende IG gehandicaptenzorg houd jij je bezig met zowel dagelijkse zorg als de begeleiding en dag invulling van de cliënten. Daarnaast voer je alle verpleegtechnische handelingen uit welke bestaan uit medicijnen delen, injecteren, wondverzorging, katheterisatie, stomazorg e.d.. Je houdt de vinger aan de pols bij de cliënten die je verzorgt en signaleert zo tijdig nieuwe of terugkerende gezondheidsproblemen.

Gezien de aard van de complexiteit van de doelgroep is het van belang dat je stevig in je schoenen staat en duidelijk je grenzen kunt aangeven. Het is van belang dat je op een respectvolle manier met de cliënten om weet om te gaan en regelmatig terugkoppeling geeft aan de familieleden en mantelzorgers.

Functie eisen

  • Afgeronde relevante MBO opleiding ( bijvoorbeeld verzorgende IG, MBO verpleegkundige)
  • Relevante werk- en/of stage ervaring
  • Affiniteit met de doelgroep (gehandicaptenzorg)

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden een goed salaris volgens de betreffende cao. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Geen dag is hetzelfde in deze functie, oftewel elke dag is weer een nieuwe uitdaging waar je veel waardering voor terugkrijgt. Wij willen graag dat jij je thuis voelt en vooral plezier en energie uit je werk haalt. Daarom krijg je bij Maandag® gedurende je opdracht begeleiding door je accountmanager en recruiter. Jouw werkgeluk staat bij ons voorop.

Ben jij de Verzorgende IG die snel handelt? Neem dan contact met mij op voor 24 oktober en dan vertel ik je graag meer over de mogelijk heden

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job