Verpleegkundige niveau 4

Stephanie Proost
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Stephanie Proost
OKT 12
Noord-Holland Vast MBO
11.11.2018 Job-Nr: 9139284
Solliciteren

Over de functie

Zullen we de zorg weer aankleden? De patiënten hebben het koud. Hiervoor hebben wij jou nodig!

Als verpleegkundige niveau 4 voer jij onder andere verpleegtechnische handelingen uit waarbij je zorg draagt aan de hand van een individueel zorgplan. Hierbij richt je je eerst op de basiszorg wat bestaat uit de algemene dagelijkse levensverrichtingen. Daarnaast zal je je tevens bezighouden met het verzorgen van eventuele complexe zorg van de cliënt. Je signaleert veranderingen in de gezondheid van je cliënt en onderneemt naar aanleiding hiervan actie.

Hierbij help je tevens de cliënt om zijn of haar naasten te ondersteunen met de ziekte.

Geen een dag in de zorg is hetzelfde en dat is dan ook wat jou gemotiveerd maakt naast het echt iets kunt betekenen voor de hulpbehoevende medemens.

Functie eisen

  • Afgeronde MBO Verpleegkundige opleiding
  • BIG geregistreerd
  • Bevoegd en bekwaam met het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen
  • In het bezit van een rijbewijs B
  • Flexibel inzetbaar voor verschillende diensten

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

Voldoe jij aan de bovenstaande functie eisen, heb je vragen of ben jij juist op zoek naar een nieuwe Maandag®? Neem contact met mij op via 06- 22 10 09 78.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job