Directievoerder Civiele Techniek

Roos den Boeft
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Roos den Boeft
OKT 12
Zuid-Holland Vast MBO
11.11.2018 Job-Nr: 9139283
Solliciteren

Over de functie

In de functie van directievoerder zet jij jouw vakinhoudelijke expertise in. Je bent het aanspreekpunt voor de toezichthouders en je stemt de plannen af met onder andere de gemeente, bewoners en gebruikers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de organisatie van diverse werkzaamheden in de uitvoeringsfase van civieltechnische werken in de openbare buitenruimte. Hierbij komen onder andere groen- en speelvoorzieningen, cultuurtechnische werken, riool, openbare verlichting en VRI aspecten aan de orde.


Als directievoerder zit je bouw- en nutsvergaderingen voor en stel je de bouwverslagen op. Daarnaast ben je eindverantwoordelijk voor het bewaken van de realisatie van het werk binnen de gestelde doelstellingen. Tenslotte ben je degene die zorgt voor een oplevering van de werken en sluit je het project af door het over te dragen naar beheerder en onderhoudsafdeling van de gemeente d.m.v. een overdrachtsdossier.


Functie eisen

-         Je hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding in de richting van civiele techniek

-         Je hebt kennis van RAW systematiek, UAV en UAV-GC

-         Je bent in het bezit van een VCA-VOL certificaat

-         Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als directievoerder

-         Je hebt minimaal 3 jaar ervaring binnen een gemeentelijke organisatie


Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière en heb je interesse in de functie van Directievoerder? Dan kom ik graag met je in contact! Wij bieden een aantrekkelijk salaris, een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden; zo behoren een lease auto en een vast dienstverband tot de mogelijkheden. Aan de slag als ZZP’er voor deze opdracht kan ook. Neem je contact met mij op?

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job