Medewerker maatschappelijke zorgverlener gehandicaptenzorg

Larissa van der Sleen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Larissa van der Sleen
OKT 12
Noord-Holland Tijdelijk MBO
11.11.2018 Job-Nr: 9139280
Solliciteren

Over de functie

Kan jij de rust bewaren als ik onrustig ben? Kun je mijn dag structuren en overzichtelijk maken?

Ben jij de zorgverlener die net dat beetje extra doet om de cliënt een lach op zijn gezicht te toveren? Voor diverse zorginstellingen in Noord-Holland zijn wij opzoek naar enthousiaste en energieke medewerkers maatschappelijke zorg. Je hebt affiniteit met cliënten met een beperking, waarbij sprake kan zijn van agressie, autisme, psychische stoornissen of moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). De doelgroep varieert van licht verstandelijk beperkt (LVB) tot een diep verstandelijke beperking, in de leeftijd jong volwassenen tot middelbare leeftijd.

Als medewerker maatschappelijke zorg binnen de gehandicaptenzorg heb je de zorg over verschillende cliënten waarbij je optimaal rekening houdt met de wensen van de cliënt. Je zorgt ervoor dat het dagelijks leven in goede banen wordt geleid en houdt je bezig met de dagelijkse rapportage rondom de zorg. Je onderneemt activiteiten waar de cliënt van geniet en van opbloeit. Je werkt in een team, maar beschikt ook over een grote mate van zelfstandigheid en daarnaast heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Gezien de aard van de complexiteit van de doelgroep is het van belang dat je stevig in je schoenen staat en duidelijk je grenzen kunt aangeven.

Functie eisen

  •    Afgeronde relevante (maatschappelijke) MBO4 opleiding, bijvoorbeeld Medewerker maatschappelijke zorg (MMZ)
  •     Relevante werk ervaring
  •     Affiniteit met de doelgroep (gehandicaptenzorg)

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden een goed salaris volgens de betreffende cao. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband. Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Geen dag is hetzelfde in deze functie, oftewel elke dag is weer een nieuwe uitdaging waar je veel waardering voor terugkrijgt. Wij willen graag dat jij je thuis voelt en vooral plezier en energie uit je werk haalt. Daarom krijg je bij Maandag® gedurende je opdracht begeleiding door je accountmanager en recruiter. Jouw werkgeluk staat bij ons voorop.


Ben jij de medewerker maatschappelijke zorg die snel handelt? Neem dan contact met mij op voor 24 oktober en dan vertel ik je graag meer over de mogelijk heden

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job