Junior Bouwplantoetser / WABO Vergunningverlener

Roos den Boeft
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Roos den Boeft
OKT 12
Zuid-Holland Tijdelijk MBO
11.11.2018 Job-Nr: 9139279
Solliciteren

Over de functie

In de functie van Bouwplantoetser ga jij alles leren over het toetsen van bouwplannen en het behandelen van vergunningsaanvragen. Zo toets jij de tekeningen en het bouwplan aan de hand van het bouwbesluit, het bestemmingsplan en de Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht (WABO). Je hebt oog voor detail en signaleert eventuele risico’s van de aangevraagde bouwplannen. Wanneer er een wijziging moet worden aangebracht, of wanneer de klant geadviseerd dient te worden, ben jij degene die deze taken oppakt. Uiteindelijk is het de bedoeling dat de vergunning kan worden verleend.


Heb je nog geen ervaring met de bovenstaande functie? Geen probleem! Tijdens je werk ga je alles leren om zo een professional te worden op gebied van het toetsen van bouwplannen en het verlenen van vergunningen. Daarnaast bieden wij met onze eigen Maandag® Academy de mogelijkheid tot het volgen van verschillende cursussen aan.

Functie eisen

-         Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting Bouwkunde

-         Je hebt werkervaring opgedaan door middel van stages (bij voorkeur bij een gemeentelijke organisatie)

-         Je beheerst uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden

-         Je bent kwaliteit- en resultaatgericht

-         Je bent besluitvaardig en stressbestendig


Wij bieden een aantrekkelijk salaris, een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden; zo behoren een lease auto en een vast dienstverband tot de mogelijkheden. Aan de slag als ZZP’er voor deze opdracht kan ook.


Klaar voor de eerste stap in jouw carrière en geïnteresseerd in de functie van Junior Bouwplantoetser? Solliciteer via de daarvoor bestemde knop en ik neem spoedig contact met jou op!

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job