Apothekersassistent

Larissa van der Sleen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Larissa van der Sleen
OKT 12
Noord-Holland Tijdelijk MBO
11.11.2018 Job-Nr: 9139278
Solliciteren

Over de functie

Ben jij de apothekersassistent die bij iedereen weer een lach op het gezicht weet te toveren?

Voor een ziekenhuis in Noord-Holland zijn wij op zoek naar een enthousiaste apothekersassistent. Als apothekersassistent zorg jij ervoor dat de patiënten de juiste aandacht en support krijgen die zij verdienen. Het is van groot belang dat je communicatief vaardig bent en klant gericht, Je ben het eerste aanspreekpunt voor patiënten die vanuit de arts medicatie voorgeschreven krijgen.

Wat ga je doen?

 Als apothekersassistent geef je voorlichting aan patiënten met betrekking tot de genees-en zelfzorgmiddelen en zorgt voor een correcte administratieve afhandeling. Jij zorgt ervoor dat iedereen op tijd en correct zijn of haar medicatie ontvangt. Je werkt secuur, snel en kunt mensen goed adviseren. Je bent onderdeel van een proces binnen de apotheek en het is van belang om dit proces zo goed mogelijk de bewaken. Geen dag is hetzelfde als apothekersassistent, wat van elke dag weer een nieuwe uitdaging maakt. 

Functie eisen

  • Een MBO diploma Apothekersassistent
  • Relevante werkervaring
  • Communicatief vaardig
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal


Wij bieden een goed salaris volgens de betreffende cao. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband. Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. 

Wij willen graag dat jij je thuis voelt en vooral plezier en energie uit je werk haalt. Daarom krijg je bij Maandag® gedurende je opdracht begeleiding door je accountmanager en recruiter. Jouw werkgeluk staat bij ons voorop.

Ben jij de anesthesiemedewerker die snel handelt? Neem dan contact met mij op voor 24 oktober en dan vertel ik je graag meer over de mogelijk heden

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job