SEH verpleegkundige

Larissa van der Sleen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Larissa van der Sleen
OKT 12
Noord-Holland Vast HBO
11.11.2018 Job-Nr: 9139273
Solliciteren

Over de functie

Wat loop je hard, je lijkt wel een verpleegkundige!

Wil jij aan het einde van je dienst zeggen dat je echt iets hebt kunnen betekenen voor een patiënt, zijn naasten of voor je collega’s? Als SEH verpleegkundige is geen dag hetzelfde en speel jij een belangrijke rol in het bewaken, verzorgen en begeleiden van de patiënt.

Voor verschillende gerenommeerde ziekenhuizen in Noord-Holland zijn wij op zoek naar enthousiaste en ondernemende SEH-verpleegkundigen. Als SEH verpleegkundige heb je een spilfunctie in de coördinatie en begeleiding rondom de patiënt en zijn naasten. Om een inschatting te maken of een patiënt in een levensbedreigende toestand verkeerd, zet jij jouw ervaring en goed ontwikkelde klinische blik in.

Als SEH verpleegkundige is het van essentieel belang dat jij je altijd staande weet te houden in stressvolle situaties, nauwkeurig werkt en direct weet te schakelen. Je beschikt over een groot inlevingsvermogen en weet hoe je net dat beetje extra kunt doen om de patiënt op zijn gemak te stellen. Wij willen graag dat je je thuis voelt en vooral plezier en energie uit je werk haalt. Daarom krijg je bij Maandag® begeleiding door je accountmanager en recruiter. Jouw werkgeluk staat bij ons voorop!

Functie eisen

  • Een Diploma HBO verpleegkundige, aangevuld met de SEH specialisatie
  • Big registratie
  • VOG aanvraag
  • Zowel in een team kunnen werken als zelfstandig
  • Stress bestendigd

Wij bieden een goed salaris volgens de betreffende cao. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband. Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. 

Wij willen graag dat jij je thuis voelt en vooral plezier en energie uit je werk haalt. Daarom krijg je bij Maandag® gedurende je opdracht begeleiding door je accountmanager en recruiter. Jouw werkgeluk staat bij ons voorop.

Ben jij de SEH verpleegkundige die snel handelt? Neem dan contact met mij op voor 24 oktober en dan vertel ik je graag meer over de mogelijk heden

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job