Systeem- en netwerkbeheerder

Dennis Schotanus
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Dennis Schotanus
OKT 12
Overijssel Tijdelijk HBO
11.11.2018 Job-Nr: 9139268
Solliciteren

Over de functie

Jij bent verantwoordelijk voor systeem- en netwerkbeheer plus veel meer!

 Voor een gemeente in de omgeving van Zwolle ben ik opzoek naar een Systeem/ netwerkbeheerder die ook affiniteit heeft met applicatiebeheer. Bij deze opdracht ga jij je bezighouden met de implementatie van nieuwe soft- en hardware. Denk hierbij bijvoorbeeld aan pakketten zoals VMWare ESXI en VMWare view. Naast deze pakketten heb jij ook aantoonbare ervaring met databases zoals SQL, Postgres en Oracle. Jij draagt ook de verantwoordelijkheid voor het beheer van alle gebruikte applicaties van deze gemeente. Denk hierbij aan de applicaties; Verseon, GWS4All, Giskit, SAP, MKS en SquitXO. Jij beschikt de vaardigheden om de technische gedeeltes van deze applicaties te beheren.

Deze gemeentelijke organisatie kijkt graag naar de toekomst en wil stappen maken op het gebied van IT. Hiervoor zoeken ze een specialist met bovenstaande wensen. Ben jij iemand die volledig, of bijna volledig, voldoet aan deze wensen? Neem dan snel contact met mij op om jouw mogelijkheden te bespreken. Dit kan een mooie kans zijn om jouw carrière een boost te geven.

Ik snap goed dat je nog een aantal vragen hebt hierover. Mocht dit kloppen, neem gerust contact met mij op om jouw mogelijkheden en kansen te bespreken. We bieden een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden in combinatie met een interessante opdracht met veel uitdaging, veelzijdigheid, eventuele opleiding/trainingstraject en leuke collega’s.


Functie eisen

·      Werkervaring met systeem en netwerkbeheer binnen een gemeente in een pré

·      Kennis van zaaksystemen

·      Communicatieve vaardigheden

·      Neemt graag het voortouw

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job