Verzorgende IG Revalidatie

Stephanie Proost
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Stephanie Proost
OKT 12
Noord-Holland Tijdelijk MBO
11.11.2018 Job-Nr: 9139265
Solliciteren

Over de functie

Het is niet dat het niet kan. Het kan wel.

Als Verzorgende IG Revalidatie zorg jij ervoor dat je jouw cliënt motiveert om door te zetten en kan jij van een nee een ja te maken.

In de functie van Verzorgende IG Revalidatie draag jij, samen met het team, bij aan de behandeling van een gevarieerde cliëntencategorie. Geen dag is hetzelfde binnen de afdeling.

Dagelijks komen en gaan cliënten en jij weet daar als geen ander op in te spelen.

Kortom, jij bent in het bezit van flexibiliteit qua diensten en werkzaamheden, durf, het leveren van zelfstandig hoog complexe zorg en je houdt van een uitdaging.

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG niveau 3
  • Bevoegd en bekwaam in verpleegtechnische handelingen
  • Positief ingesteld
  • Kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
  • Bereidt alle diensten te werken

Wat biedt Maandag® jou?

Naast een goed salaris volgens de betreffende CAO inclusief ORT, reiskosten en vakantiegeld worden de zakelijke reiskosten op basis van €0.19 cent per kilometer vergoedt, maar behoort een mooie lease auto inclusief tankpas ook tot de mogelijkheden. Uiteraard hoort een uitstekende pensioenregeling ook tot dit pakket en daarbij is een vast dienstverband natuurlijk niet uitgesloten.

Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Heb je interesse? Neem dan contact met mij op via 06-22 10 09 78. Tot Maandag®!

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job