Verzorgende IG extramuraal

Nicolette Kommers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nicolette Kommers
OKT 12
Noord-Brabant Vast MBO
11.11.2018 Job-Nr: 9139248
Solliciteren

Over de functie

Dat wat je het liefste doet; dagelijks het verschil maken voor de bewoners. Jij ziet en hoort elke dag hoe je dit verschil het beste kunt maken. Jij als Verzorgende IG wordt ook echt in te leven van de bewoner uitgenodigd, zodat je weet hoe het met hem of haar gaat en wat je voor hen op dat moment kunt betekenen, eventueel in overleg met de verpleegkundige. Dit kan zijn binnen een zorgappartement of in de thuiszorg.

Jij bent als Verzorgende IG graag op pad en bent gewend dat geen dag hetzelfde is. De cliënt staat centraal en jij bent verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit die geleverd wordt.  Kortom:

  • Je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg.
  • Je probeert jezelf, de afdeling en de organisatie iedere dag weer te verbeteren.
  • Je krijgt een afwissende baan waar jouw mening telt!

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

  • Een afgeronde opleiding Verzorgende IG
  • Bevoegd en bekwaam voor verpleegtechnische handelingen
  • Beschikbaar voor minimaal 24 uur in de week
  • De bereidheid om in diverse 'keukens' een kijkje te nemen
  • In bezit van een rijbewijs
  • Bereid om onregelmatige diensten te werken

Wij bieden

Maandag® detacheert vakmensen binnen Zorg & Welzijn. Jij zorgt graag voor mensen, wij zorgen graag voor jou. Ga je voor Maandag® aan de slag, dan combineer je de zekerheid van een vaste baan met leuke collega’s en afwisselende projecten bij verschillende opdrachtgevers. Je kunt aan de slag bij ziekenhuizen, in de ouderen- en gehandicapten zorg (VVT) of bij GGZ, GZ en JZ-instellingen.

Maandag® snapt hoeveel verantwoordelijkheid jouw baan in de zorg met zich meebrengt en zorgt voor veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. Met Maandag® doe je het samen en sta je er nooit alleen voor. Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring (conform de salarisschalen). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Het volgen van een opleiding tot MBO Verpleegkundige is daarbij ook mogelijk. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Weet jij van aanpakken, durf je het verschil te maken en wil je voor impact zorgen? Dan ben je van harte welkom in team Zorg Breda! 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job