Sociaal Psychiatrisch Verpleegkunde

Nicolette Kommers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nicolette Kommers
OKT 12
Noord-Brabant Vast HBO
11.11.2018 Job-Nr: 9139237
Solliciteren

Over de functie

Heb jij een afgeronde opleiding tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) en lever jij herstelondersteunende zorg? Ben jij een mensen-mens en maak jij makkelijk contact? Stel jij je gelijkwaardig op naar de cliënt toe? Dan heeft Maandag® een interessante uitdaging voor jou! Werken als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige via Maandag®, betekent dat geen dag hetzelfde is. De taken waar jij je voornamelijk mee bezig gaat houden:

  • Je treedt op als casemanager in de behandeltrajecten, in samenwerking met het multidisciplinair team en herstelgericht werken is voor jou gesneden koek.
  • Je verricht intakes, geeft consultatie en biedt behandelingen aan cliënten met een psychiatrische aandoening, zowel individueel, als in groepsverband.
  • Levert een bijdrage aan de kwaliteit van werkprocessen.
  • Het tijdig en correct uitvoeren van administratieve handeling

Functie eisen

  • Je hebt een diploma SPV,MHZ specialisatie GGZ of Verpleegkundig Specialist;
  • Je bent BIG geregistreerd;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer;
  • Ervaring met crisisinterventie en crisisbehandeling;
  • Kennis van psychopathologie;
  • Je bent tussen de 24 en 32 uur beschikbaar en bereid om onregelmatig te werken.

Alleen sollicitaties die aan bovenstaande eisen voldoen worden in behandeling genomen.

Wat mag jij van Maandag® verwachten?

Maandag® detacheert vakmensen binnen Zorg & Welzijn. Jij zorgt graag voor mensen, wij zorgen graag voor jou. Ga je voor Maandag® aan de slag, dan combineer je de zekerheid van een vaste baan met leuke collega’s en afwisselende projecten bij verschillende opdrachtgevers. Je kunt aan de slag bij ziekenhuizen, in de ouderen- en gehandicapten zorg (VVT) of bij GGZ, GZ en JZ-instellingen.

Maandag® snapt hoeveel verantwoordelijkheid jouw baan in de zorg met zich meebrengt en zorgt voor veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. Met Maandag® doe je het samen en sta je er nooit alleen voor. Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring (conform de salarisschalen). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Weet jij van aanpakken, durf je het verschil te maken en wil je voor impact zorgen? Dan ben je van harte welkom in team Zorg Breda! 

Over het bedrijf

Bij Maandag® kom je als SPV'er te werken bij onze opdrachtgever, die een grote speler is in de geestelijke gezondheidszorg. Hierin worden verschillende vormen van zorg en hulpverlening aangeboden, waarbij sterk gekeken wordt naar de wensen en mogelijkheden van de cliënt. 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job