Psychotherapeut werkbegeleider/praktijkopleider

Nicolette Kommers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nicolette Kommers
OKT 12
Noord-Brabant Vast WO
11.11.2018 Job-Nr: 9139235
Solliciteren

Over de functie

De zorginstelling is een groeiende psychologenpraktijk met enthousiaste én hardwerkende collega’s die in teamverband werkzaam zijn en binnen dat team een grote mate van vrijheid hebben om hun werk vorm te geven, binnen de kaders van de verplichte dossiervorming. De meeste collega’s zijn als zelfstandige aangesloten bij de praktijk, welke gevestigd is in Tilburg en bepalen daarmee hun caseload en werktijden zelf.

Kwaliteit van zorg hebben zij hoog in het vaandel staan. Zp zijn zij uitgeroepen tot de 4e beste gespecialiseerde GGZ instelling (SGGZ)(bron: St. Benchmark) van de ruim 130 instellingen in Nederland en beste G-BGGZ-instelling in Nederland qua behandelresultaat in 2016.

Binnen de praktijk maken zij veelvuldig gebruik van Cognitieve Gedragstherapie, EMDR-behandeling en Schematherapie. Problematiek die in de SGGZ in de praktijk wordt behandeld is met name angst- en stemmingsstoornissen, persoonlijkheidsproblematiek en traumagerelateerde aandoeningen, waaronder dissociatieve problematiek. Behandelingen worden op maat gemaakt, op basis van een zorgvuldige analyse van de oorzaken en instandhoudende factoren van de klachten. Er wordt niet standaard protocollair gewerkt, al wordt wel uit protocollen geput, als dat passend lijkt. Doelmatigheid en gestructureerd werken is belangrijk binnen de praktijk, evenals een zorgvuldige dossiervorming.


Wat ga jij doen?

Per heden zijn wij op zoek naar een enthousiaste psychotherapeut die de rol van werkbegeleider en/of praktijkopleider wil vervullen binnen de praktijk en daarnaast als regiebehandelaar wil werken binnen het opleidingsteam. Bij voorkeur wordt deze positie ingevuld op onze verschillende locaties, al is de werkplek bespreekbaar. De praktijk is gevestigd in de regio Tilburg / Breda / Rotterdam / Leiden en in enkele kleinere plaatsen in deze omgeving.Functie eisen

  • een BIG registratie als psychotherapeut
  • Ervaring of affiniteit met CGT, Emdr en Schematherapie
  • Daarnaast heb jij een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel en ben jij gewenst om (bv. als regiebehandelaar) leiding te geven aan collega’s en wil jij jouw steentje bijdragen aan de ontwikkeling van de praktijk en de collega’s.


Maandag® biedt jou de gelegenheid om je expertise bij diverse organisatie in te zetten en uit te breiden. Daar wordt de zorgbranche blij en beter van, maar jij ook! Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring (conform de salarisschalen). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Over het bedrijf

Het betreft een informele en ondernemende organisatie in Tilburg, waar groei en ontwikkeling van de therapeuten een van haar speerpunten is. Zij bieden de vrijheid om op diverse locaties te werken en de kans om bij te dragen aan ontwikkelingen, zowel beleidsmatig als inhoudelijk. 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job