Stedenbouwkundige

Mark Gerritse
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mark Gerritse
OKT 12
Utrecht Vast HBO
11.11.2018 Job-Nr: 9139220
Solliciteren

Over de functie

Als Beleidsadviseur Stedenbouw houd je je bezig met adviezen over het brede terrein van stedenbouw en ruimtelijke ontwikkelingen. Je initieert, ontwikkelt en implementeert ruimtelijk beleid voor onderwerpen die voor de gemeente relevant zijn en bent op de hoogte van maatschappelijke ontwikkelingen en beleid van andere overheden. Je adviseert het college over ruimtelijke ontwikkelingen en initiatieven, waaronder plannen voor nieuwe woongebieden, bedrijventerreinen, recreatiegebieden en diverse kleinere ontwikkelingen in de kernen en het omvangrijke buitengebied van de gemeente. Hierbij horen o.a. complexere herontwikkelingen van oude bedrijventerreinen, herinrichting van de openbare ruimte, herontwikkelingen van gemeentelijk vastgoed en grote woningbouwprojecten. Tot slot volg je de regionale en bovenregionale ontwikkelingen en vertaal je dit naar gemeentelijke belangen. 

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van een opleiding op HBO/WO-niveau, richting stedenbouw, landschap en/of planologie en hebt affiniteit met stedenbouw en landschap. Je hebt minimaal enkele jaren relevante werkervaring. Werkervaring bij een gemeentelijke organisatie is een pré.
  • Je hebt een politieke antenne en beschikt over de flexibiliteit die het werken in een bestuurlijke context vraagt.
  • Je hebt een resultaatgerichte en initiatiefrijke houding en werkt daarbij graag samen met collega’s en de samenleving. Je werkt omgevingsgericht om maatschappelijke opgaven aan te pakken.

Over het bedrijf

Wij vragen jouw expertise, maar vinden het bij Maandag® ook belangrijk om daar iets tegenover te zetten! Denk hierbij aan een marktconform salaris, reiskostenvergoeding en een opdracht waar je de vrijheid krijgt om je kennis en ervaring zelfstandig in te zetten.

Wil je graag meer informatie? Bel me gerust op 06-12994940 of stuur een e-mail naar mark.gerritse@maandag.nl. Spreekt bovenstaande aan? Dan zie ik je sollicitatie en motivatie graag tegemoet!

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job