Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening

Mark Gerritse
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mark Gerritse
OKT 12
Utrecht Vast HBO
11.11.2018 Job-Nr: 9139216
Solliciteren

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een Beleidsmedewerker/adviseur Ruimtelijke Ordening. Als Beleidsmedewerker werk je samen met de teams VTH (vergunningen, toezicht en handhaving) en de afdeling Ruimte.

Tijdens jouw werkzaamheden houd jij je bezig met het oppakken van bestemmingsplannen en postzegelplannen. Als beleidsmedewerker begeleidt je deze procedure ambtelijk, adviseer jij het bestuur en stel je bijvoorbeeld zienswijzennota’s op.

Voorbeelden van te behandelen postzegelbestemmingsplannen zijn: legalisatie permanente bewoning van recreatieverblijven, vernieuwen van een nutsvoorziening, verplaatsen van een woonark, beëindigen kwekerij, bouwen van één of meer woningen en het oprichten van een tuindersbedrijf.

Functie eisen

  • Je hebt minimaal HBO+ werk- en denkniveau.
  • Je hebt ervaring, of een relevante opleiding, als beleidsmedewerker RO.
  • Je bent politiek sensitief en het vermogen bestuurlijke wensen te vertalen in visie, beleid en/of werkwijze.
  • Je staat open voor verandering en verbetering. Daarnaast ben je resultaatgericht en initiatiefrijk.
  • Je blijft telkens actief op zoek naar nieuwe ideeën en informatie.

Over het bedrijf

Wij vragen jouw expertise, maar vinden het bij Maandag® ook belangrijk om daar iets tegenover te zetten! Denk hierbij aan een marktconform salaris, reiskostenvergoeding en een opdracht waar je de vrijheid krijgt om je kennis en ervaring zelfstandig in te zetten.

Wil je graag meer informatie? Bel me gerust op 06-12994940 of stuur een e-mail naar mark.gerritse@maandag.nl. Spreekt bovenstaande aan? Dan zie ik je sollicitatie en motivatie graag tegemoet!

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job