Jurist Omgevingsrecht

Mark Gerritse
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mark Gerritse
OKT 12
Utrecht Vast HBO
11.11.2018 Job-Nr: 9139215
Solliciteren

Over de functie

Ben jij als Omgevingsjurist op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Voor een middelgrote gemeente in de provincie Utrecht zijn we op zoek naar een omgevingsjurist. Je komt te werken in het team leefomgeving waar je collega’s en andere belanghebbenden over ruimtelijke en juridische vraagstukken adviseert. In de functie van omgevingsjurist lever je een bijdrage aan de beleidsontwikkeling op het gebied van ruimtelijk beleid en planologie. Vanuit deze functie adviseer je het gemeentebestuur over omgevingsvergunningen en ruimtelijke ordening en verzorg je de procedures op het gebied van afwijkingen van bestemmingsplannen. Daarnaast maak en controleer je bestemmingsplanregels en vergunningvoorschriften. In deze rol treedt je op als contactpersoon tussen burgers, het bedrijfsleven of andere instanties. Als adviseur overleg je met belanghebbenden over vergunningaanvragen, ruimtelijke ontwikkelingen, behandel je bewaar- en beroepszaken en vertegenwoordig je het gemeentebestuur. 

Functie eisen

  • Je hebt een juridische achtergrond en kennis van het ruimtelijk bestuursrecht.
  • Je beschikt over HBO+ werk- en denkniveau.
  • Je hebt werkervaring in een soortgelijke rol en bent politiek bestuurlijk sensitief.
  • Je bent een verbinder en denkt van nature creatief mee met belanghebbenden over kansen, mogelijkheden en oplossingen.
  • Je beschikt over overtuigingskracht en bent in staat jezelf, zowel verbaal als schriftelijk, uit te drukken.
  • Je bent een fijne en doortastende gesprekspartner voor alle betrokkenen.

Over het bedrijf

Wij vragen jouw expertise, maar vinden het bij Maandag® ook belangrijk om daar iets tegenover te zetten! Denk hierbij aan een marktconform salaris, reiskostenvergoeding en een opdracht waar je de vrijheid krijgt om je kennis en ervaring zelfstandig in te zetten.

Wil je graag meer informatie? Bel me gerust op 06-12994940 of stuur een e-mail naar mark.gerritse@maandag.nl. Spreekt bovenstaande aan? Dan zie ik je sollicitatie en motivatie graag tegemoet!

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job