Juridisch Adviseur handhaven Bouw & Milieu 32/36 uur

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tanya Bedrousjan
OKT 11
Overijssel Vast HBO
10.11.2018 Job-Nr: 9138848
Solliciteren

Over de functie

Werk je graag samen, maar durf je ook je eigen beslissen te nemen?

Onze opdrachtgever is op zoek naar iemand die beschikt over bestuurlijke en politieke sensitiviteit, met een stevige en vasthoudende persoonlijkheid. Jij bent iemand die positief, kritisch en nieuwsgierig is ingesteld. Lef tonen kenmerkt jou, want jij durft zowel gevraagd als ongevraagd advies te geven. Jij bent zeker van je zaak!


Je komt in de afdeling Handhaven Bouw & Milieu te werken. Deze bestaat uit circa 20 medewerkers, waaronder 8 Juridisch Adviseurs die zich inzetten voor een mooie, maar vooral veilige en prettige woon-, werk-, en leefomgeving.

Je komt in een cultuur terecht waarbij je gestimuleerd wordt verantwoordelijk tot je te nemen en inruil daarvoor krijg je ruimte voor eigen initiatief.


Taken en verantwoordelijkheden

  • Het voorbereiden van de bestuurlijke besluitvorming door opstellen van brieven, beschikkingen en memo’s
  • Het adviseren over handhavingsvraagstukken en -beleid, zowel naar inwoners toe, als ook intern en richting het bestuur.
  • Het zoeken naar en doorvoeren van nieuwe ontwikkelingen op/in handhaving van het omgevingsrecht
  • Het behandelen van zienswijzen en bezwaar- en beroepsschriften ten behoeve van besluitvorming en het vertegenwoordigen van de gemeente bij de Commissie Bezwaarschriften, de Rechtbank en de Raad van State. 

Functie eisen


  • Minimaal een afgeronde Juridische HBO opleiding heeft (HBO Rechten)
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie (bij een gemeente of overheid)

Over het bedrijf

Een dienstverband bij Maandag® biedt zekerheid gecombineerd met afwisseling en uitdaging. Zo kan jij bij diverse opdrachtgevers voor een kortere of langere tijd aan de slag, ervaring op doen en jouw netwerk vergroten. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld. Jouw salaris is conform de cao geldend bij de opdrachtgever en alle reiskosten worden vergoed op basis van € 0,19 per kilometer. 

Herken jij jezelf hierin en heb je ervaring als Adviseur Ruimtelijk Ordening? Neem dan contact op met mij door te mailen naar tanya.bedrousjan@maandag.nl of bel/ app naar 06 57077018 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job