Werkvoorbereider Utiliteitsbouw

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jordi Boerman
OKT 11
Overijssel Vast MBO
10.11.2018 Job-Nr: 9138828
Solliciteren

Over de functie

Als werkvoorbereider utiliteit is geen dag hetzelfde. Doordat jij stressbestendig bent vind je het ook niet erg om verschillende projecten op je bordje te hebben. Op maandag trap jij de dag af met de realisatie van een nieuw kantorencomplex, op dinsdag houd jij je bezig met een aanbouw bij een school en de dag daarna staat in het teken van advies geven bij een ander project. Je past je dus moeiteloos aan aan verschillende collega's en opdrachtgevers.

Je houdt je vanaf het begin bezig met het bestellen van materialen, het inplannen van de juiste monteurs en geeft ondersteuning aan het projectteam en adviseert waar nodig. Tijdens het bestellen van materialen verlies jij nooit het kostenaspect uit het oog. Je beoordeelt offertes op prijs kwaliteit verhouding en zorgt dat contracten met onderaannemers niet te duur zijn. Dit alles doe je vanuit je eigen verantwoordelijkheid en vanuit de kennis die jij meebrengt.

Functie eisen

Als werkvoorbereider heb jij:

  • Relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Minimaal een bouwkundige MBO opleiding afgerond.
  • Je past goed in een team en bent proactief.Over het bedrijf

Begeleiding en ontwikkeling staan centraal bij Maandag®. Je krijgt alle handvatten aangereikt om de beste versie van jezelf te worden. Zo kan je bij de Maandag® Academy diverse trainingen en workshops volgen om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast blijven wij continu met je in contact, dan zijn we altijd op de hoogte van wat er bij jou speelt!Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job