Projectleider Cultuurtechniek

Roos den Boeft
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Roos den Boeft
OKT 11
Zuid-Holland Tijdelijk HBO
10.11.2018 Job-Nr: 9138822
Solliciteren

Over de functie

De groenste gemeente van Zuid-Holland is op zoek naar een Projectleider Cultuurtechniek. Binnen deze grote stad is er veel aandacht voor vergroening, meervoudig grondgebruik, ecologie en klimaat. Aan de rand van de stad wordt continu gewerkt aan de kwaliteit van de landgoederen, stadsparken en natuurgebieden waar natuurbouw weer tot herstel van de biotopen en habitattypen leidt.

Als projectleider onderzoek, adviseer en verricht je inhoudelijke werkzaamheden bij de voorbereiding van specialistische en integrale projecten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor projecten waarbij cultuurtechniek de belangrijkste vakdiscipline van het project is. Jouw werk is breed en afwisselend! Van uitwerking ontwerp tot groenonderhoudsbestek, van een boom in de straat tot de herinrichting van een stadspark.

Functie eisen

Je bent enthousiast en een echte vakspecialist. Je bent nieuwsgierig en wilt alles weten over de cultuurtechnische opgaven van een grote stad. Je weet actuele kennis te koppelen aan krachtige analytische vaardigheden en kunt jouw werk helder en begrijpelijk communiceren. Jij handelt pro actief en neemt het voortouw en de verantwoordelijkheid. Daarnaast beschik je over:

-         Een HBO diploma in de richting van management van de leefomgeving, bouwkunde of civiele techniek aangevuld met relevante groene vakopleidingen

-         Minimaal 5 jaar ervaring in het vakgebied cultuurtechniek, waarvan minimaal 3 jaar als projectleider

-         Beschikbaar voor 36 uur per week

Over het bedrijf

Wij bieden een aantrekkelijk salaris, een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden; zo behoren een leaseauto en een vast dienstverband tot de mogelijkheden. Je kunt deze opdracht ook uitvoeren als ZZP’er.

Interesse in de functie van Projectleider Cultuurtechniek? Dan kom ik graag met je in contact! Solliciteer via de daarvoor bestemde knop of neem contact op met mij via 06-51584810 of roos.denboeft@maandag.nl

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job