Meewerkstage officemanager & host

Emma Veen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Emma Veen
OKT 11
Noord-Holland Tijdelijk MBO
10.11.2018 Job-Nr: 9138809
Solliciteren

Over de functie

Tijdens je stage als officemanager en host op ons internationale hoofdkantoor ben jij degene die de eerste indruk maakt bij onze bezoekers!

Wat ga je doen?

Wat niet?! Sollicitanten, collega’s, klanten en andere gasten zien jou als eerst. En jij weet hoe je zorgt dat de eerste indruk een hele goede is. Jij zorgt voor de beste verse bak koffie. Houd het kantoor gemanaged. Beheert de voorraden, verzorgt de post en ondersteund collega’s.

Benieuwd naar hoe een dag uit het leven van een officemanagement stagiair er ongeveer uit zal zien? Nou zo:

Goedemorgen! Staat de koffie en thee klaar? He, daar is de eerste sollicitant al. Welkom bij Maandag. Je mag hier plaatsnemen, mijn collega komt je zo ophalen. Kan ik misschien iets voor je inschenken? Tussendoor de post aannemen en verwerken. De afspraak van 10 uur stapt binnen. Oei, alle spreekruimtes zitten vol. Maar geen stress, dat los je stijlvol op. Manager HR belt, wil je nog even wat regelen? Morgen is een collega 10 jaar in dienst. Daar moeten inkopen voor worden gedaan. Niet vergeten nog even contact op te nemen met de cateraar voor de lunch die straks wordt bezorgd voor de externe afspraak. Koffie op, keuken een rommel. Alles aanvullen, voorraad weg? Nieuwe bestellingen plaatsen. Vanmiddag nog wat boodschappen bestellen voor de VrijMiBo. Manager belt, moet morgen in Berlijn zijn. Je haalt de wensen op, boekt de vlucht en zorgt voor een goed hotel. Maar omdat jij altijd net dat stapje extra zet tip je hem ook nog even over goede restaurants in de omgeving.

Kortom, als Officemanager weet je ’s ochtends niet wat de middag je gaat brengen. Maar dat maakt je niks uit, dat is immers waar jij je energie uithaalt. Ben jij dit? Lees dan snel verder.

Functie eisen

Verder:

Aan het einde van je stageperiode ben jij de office expert. We geven je daarom de verantwoordelijkheid om je eigen opvolger te selecteren en in te werken. Zo kan je hem/ haar nog even de fijne kneepjes van het vak te leren. Tof he!?

Wat neem je mee?

Een glimlach. Servicegerichtheid. Positieve energie. Je kunt goed multitasken en gaat problemen niet uit de weg.

Daarnaast:

·        Volg je een MBO 4 opleiding in de richting van Officemanagement / Office Assistent;

·        Heb je tijd om voor minimaal 5 maanden, 32-40 uur per week stage te lopen;

·        Een eerste indruk valt of staat met een goede presentatie. Jij weet hoe belangrijk dat is.

Op dit moment is ons kantoor gevestigd in Purmerend maar voor het einde van 2018 betrekken wij ons nieuwe pand op Amsterdam Sloterdijk

Wat bieden wij:

Een stagevergoeding van €350 per maand op basis van 40 uur. Een kijkje in de keuken van een internationaal en snel groeiende onderneming. Maar bovenal een werkplek met fijne collega’s en toffe borrels/uitjes. 

Over het bedrijf

Over Maandag® en Whoohoo®:

Maandag®. Marktleider in het detacheren van professionals in de publieke sector. Landelijk actief met 23 vestigingen.


Whoohoo®. Actief in engineering, construction, finance, IT, life science en aviation.

10 Vestigingen (en groeiende) in Duitsland, België en Polen.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job