Afgestudeerd HBO Verpleegkundige

Anne Engelen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne Engelen
OKT 11
Noord-Brabant Vast HBO
10.11.2018 Job-Nr: 9138804
Solliciteren

Over de functie

Talentvolle mensen, dat is wat wij bij Maandag zoeken. Wij geloven er in dat doorzettingsvermogen talent creëert en willen jou daarom helpen bij de start van je carrière. Daarom hebben wij Maandag® Startklaar Zorg ontwikkeld.


Een passend pakket, aansluitend op jouw ambities, passies en ontwikkeling. Twee jaar kom je in dienst bij Maandag. Binnen deze periode krijg jij persoonlijke 1 op 1 begeleiding om jouw loopbaan in kaart te brengen. In samenwerking met het kwaliteitsregister V&V krijg jij de kans om een aantal geaccrediteerde trainingen te volgen. Daarnaast staan ook trainingen gebaseerd op persoonlijke ontwikkeling centraal.


Heb jij nog een aantal onzekerheden over jouw verpleegtechnische handelingen? Geen probleem. Op ons e-learning platform kun jij je verpleegtechnische handelingen up-to-date houden. Oefenen, toetsen en je accreditatiepunten worden automatisch in het kwaliteitsregister V&V verwerkt. Kortom: een unieke kans, voor jou als startende verpleegkundige. Jouw werkgeluk staat bij ons namelijk centraal. 

Functie eisen

Eisen? HBO afgestudeerd en vol energie om jouw carrière te starten. Zullen we een keer samen een kop koffie drinken om jouw carrière samen uit te stippelen? Mail, bel of app dan gerust om een afspraak te maken (0682992964/anne.engelen@maandag.nl).


Voor al dat harde werk verschijnt natuurlijk elke maand een marktconform salaris op jouw rekening. Ook naar je werk rijden doe jij niet voor niks. Daarom vergoed Maandag® alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Geen auto om op je werk te komen? Geen probleem! Een leuke Maandag® lease auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. En dat is nog niet alles! Want jouw ontwikkeling en talent staat bij Maandag® altijd centraal. Door tal van training en opleidingsmogelijkheden hoef jij je geen seconde te vervelen.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job