HBO Verpleegkundige Ziekenhuis

Anne Engelen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne Engelen
OKT 11
Noord-Brabant Vast HBO
10.11.2018 Job-Nr: 9138802
Solliciteren

Over de functie

Een bevlogen HBO verpleegkundige met een passie voor jouw vak, dat is wat we bij Maandag zoeken. Basiszorg alleen is voor jou niet uitdagend genoeg, jij hebt namelijk behoefte aan moeilijk en complexe zorgtaken. Je vormt de schakel tussen verschillende disciplines in het verpleegproces. Je signaleert en analyseert het verloop van het ziektebeeld van je patiënt en houdt je collega’s nauwlettend op de hoogte.


Voor elke verpleegkundige zorgen wij voor een taakniveau met meer dan voldoende differentiatie. Ontwikkel jij je graag breed? Dan zetten wij je in op meerdere afdelingen. Of toch liever in de diepte? Laten we dan bespreken of een specialisatieafdeling wellicht iets voor jou is. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. Zo centraal dat werken binnen verschillende ziekenhuizen in Nederland ook een mogelijkheid is. Maak kennis met algemeen, specialistische of academische ziekenhuizen.   


Voor welke periode, op welke afdeling en voor hoeveel uren bepalen wij samen in een kennismakingsgesprek Zo creëren wij voor jou een baan op maat. 

Functie eisen

Functie eisen:

- Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding verpleegkunde.


Voor al dat harde werk verschijnt natuurlijk elke maand een marktconform salaris op jouw rekening. Ook naar je werk rijden doe jij niet voor niks. Daarom vergoed Maandag® alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Geen auto om op je werk te komen? Geen probleem! Een leuke Maandag® lease auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. En dat is nog niet alles! Want jouw ontwikkeling en talent staat bij Maandag® altijd centraal. Door tal van training en opleidingsmogelijkheden hoef jij je geen seconde te vervelen.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job