Docent Engels

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Carlijn Pol
OKT 11
Overijssel Tijdelijk HBO
10.11.2018 Job-Nr: 9138801
Solliciteren

Over de functie

Bij Maandag ® Enschede zijn wij op zoek naar docenten Engels in de regio Twente. Heb jij de bevoegdheid om het vak Engels te geven of ben jij in de afrondende fase van je opleiding? Lees dan snel verder!

Ter versterking van ons docententeam is Maandag® Enschede op zoek naar docenten met liefde voor het vak Engels. Als docent Engels weet jij alles over de Engelse taal en cultuur en wil jij dit maar al te graag delen met jouw leerlingen. Het is voor jou ‘piece of cake’ om op een creatieve en enthousiaste manier jouw leerlingen te motiveren.

Functie eisen

- Eerste -of tweedegraads bevoegd voor het vak Engels (of afrondende fase);

-Passie om te werken in het onderwijs.


Wat krijg je ervoor terug?

- Dienstverband bij Maandag®;

- Een marktconform salaris volgens het onderwijs-cao;

- Reiskostenvergoeding;

- Mogelijkheid tot extra trainingen op de Maandag ® Academy;

- Begeleiding door een Maandag ® recruiter en accountmanager gedurende het dienstverband.


Ben jij dé kandidaat? Of wil je graag meer weten over de mogelijkheden die Maandag® jou kan bieden als docent Engels? Mail of bel mij! And hopefully I’ll see you soon!

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Wij steken onze handen uit onze mouwen voor professionals die maar wat graag het verschil willen maken. En altijd uitkijken naar de maandag.

Professionals bij Maandag® hebben groen bloed. Zij zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven. En willen daar alles uithalen. Met meer dan 1.500 professionals is Maandag® de detacheerder van de publieke sector.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job