Begeleider Gehandicaptenzorg

Sarah Jansen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sarah Jansen
OKT 11
Gelderland Vast MBO
10.11.2018 Job-Nr: 9138790
Solliciteren

Over de functie

Jij hebt hart voor de gehandicaptenzorg en wil graag werken op een mooie locatie in regio Arnhem.


Binnen de gehandicaptenzorg hebben we op dit moment verschillende mogelijkheden voor betrokken begeleiders op een prachtige locatie midden in de natuur, met verschillende woon- en dagbestedingslocaties. Je gaat werken met een groep mensen die in dit park wonen, met een matig tot ernstige verstandelijke beperking. De begeleiding is hier vooral gericht op de eigen regie van de cliënten. Tevens zijn er mogelijkheden om aan de slag te gaan als begeleider bij een andere groep, met een ernstige meervoudige beperking, waarbij het meer draait om beleving, sfeer en verzorging.

Je bent per direct van harte welkom om jouw uitdaging als begeleider aan te gaan. De duur is voor minimaal 6 maanden.


Jij kunt met jouw betrokkenheid het verschil maken voor deze cliënten en ervoor zorgen dat ze zich gehoord en op hun gemak voelen.

Functie eisen

  • Je hebt een diploma SPW, MMZ of Verzorgende IG
  • Je bent 24 - 32 uur beschikbaar (flexibele diensten)
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep


Meer weten? Klik snel op Solliciteer!

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

·      Maandag® biedt jou de gelegenheid om jouw kennis en vaardigheden bij verschillende organisaties in te zetten. Zo ben je verzekerd van de voordelen van een vaste werkgever en de voordelen van flexibel werken. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.

·      Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Je wordt ingeschaald op basis van ervaring. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

·      Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

·      Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job