HBO Verpleegkundige Zorgcoördinator

Anne Engelen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne Engelen
OKT 11
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
10.11.2018 Job-Nr: 9138787
Solliciteren

Over de functie

Een zorg coördinator houdt zich onder andere bezig met het managen en bewaken van de kwaliteit van de zorg binnen een specifiek specialisme. Ditmaal de gehandicaptenzorg in een LVB groep. Als jij op solliciteren klikt, betekend het uiteraard dat je een flinke dosis affiniteit hebt met deze doelgroep. Voor deze groep stel jij namelijk het persoonlijk plan op, overlegt dit met je teamleden en bewaakt ten slotte dat dit doel bereikt word.   


Wat jij als zorg coördinator gaat doen is enorm divers; je coördineert het totale proces rondom de zorg- en dienstverlening. Je bent het eerste aanspreekpunt van de cliënt en stemt de zorg af met zowel financiers, ouders en natuurlijk je collega’s. Jij bewaakt dat jouw cliënten de juiste indicatie krijgen. Dit doe je in samenspraak met ouders en vertegenwoordigers. Samen staan jullie sterk, samen zetten jullie je in voor optimale zorg!


Een coach, dat ben jij in harte en nieren. Jij hebt oren voor je teamleden, jij vind het welzijn van jou collega’s namelijk net zo belangrijk als dat van jezelf. Als coördinator geef jij aanwijzingen, je coacht en je weet de juiste mensen op de juiste plek te zetten.


Jij hebt niet voor niets gekozen voor werk in de zorgsector. Ondersteuning bij ADL en specifiek gedrag daar deinst jij dan ook niet voor weg. 

Functie eisen


  • HBO Verpleegkundige Opleiding
  • Minimaal 2 jaar werkervaring met de doelgroep LVB en gedragsproblematiek
  • Ervaring als zorg coördinator of leidinggevende
  • Je bent bij voorkeur 24-28 uur per week beschikbaar


Voor al dat harde werk verschijnt natuurlijk elke maand een marktconform salaris op jouw rekening. Ook naar je werk rijden doe jij niet voor niks. Daarom vergoed Maandag® alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Geen auto om op je werk te komen? Geen probleem! Een leuke Maandag® lease auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. En dat is nog niet alles! Want jouw ontwikkeling en talent staat bij Maandag® altijd centraal. Door tal van training en opleidingsmogelijkheden hoef jij je geen seconde te vervelen.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job