Docenten

Jelke Wolfs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jelke Wolfs
OKT 11
Limburg Tijdelijk HBO
10.11.2018 Job-Nr: 9138769
Solliciteren

Over de functie

Jij bent die enthousiaste docent die het verschil weet te maken voor de volwassenen van morgen. Met jou voor de klas is het nooit saai! Wij zijn op zoek naar docenten die ons Maandag® team komen versterken.

Voor diverse onderwijsinstellingen in de regio Limburg zoeken we zowel eerste- als tweedegraads bevoegde docenten Economie, Wiskunde, Natuur- en Scheikunde, Engels, PIE en Nederlands. Jij bent verantwoordelijk voor het doceren van je vak aan leerlingen van de onder- en bovenbouw vmbo, havo en vwo. Ook doceren op het mbo en hbo is een mogelijkheid.

What's in it for you? Een kijkje in verschillende keukens op diverse scholen. We bieden je een contract via Maandag® met marktconform salaris, reiskostenvergoeding, 8 % vakantiegeld en de vakanties worden doorbetaald. Een vast dienstverband is bespreekbaar!

Kom jij ons Maandag® docenten team versterken? Graag ga ik met jou in gesprek om te kijken naar jouw voorkeuren en drijfveren. 

Functie eisen

- Je hebt een eerste- of tweedegraads lesbevoegdheid (of je bent in de afrondende fase van je opleiding)

- Ervaring met lesgeven binnen het VO (stage ervaring telt uiteraard ook!)

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job