Verpleegkundige Somatiek / PG

Cynthia Klaasing
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Cynthia Klaasing
OKT 11
Noord-Holland Tijdelijk MBO
10.11.2018 Job-Nr: 9138762
Solliciteren

Over de functie

Heb jij een hart voor de zorg en wil jij eens ergens anders werken dan een klassiek verpleeghuis? Dan ben jij de verpleegkundige die ik zoek!

Voor onze opdrachtgever zoek ik een verpleegkundige die het leuk vindt om achter de voordeur te komen bij kwetsbare ouderen met somatische klachten of dementie. De ouderen wonen in zorgappartementen dat onderdeel is van een zorgorganisatie. Je werkt in een zelfstandig team samen met collega's en kan daar mee sparren over bepaalde zaken. Op één dag worden er 3 diensten gedraaid, een dag, avond en nachtdienst. In jouw rol als verpleegkundige ben je een luisterend oor en daagt de cliënten uit om zelf dingen te blijven ondernemen. Ook draai jij je hand niet om voor de verpleegtechnische handelingen en het opstellen van een zorgplan. Jij onderhoud je professionele contacten met o.a. de kwaliteitsverpleegkundige, teamcoach, artsen en familieleden. Spreekt bovenstaande jou aan? Neem dan contact met mij op.


Bij Maandag werken onder andere verpleegkundigen die hebben gekozen voor de Maandag cultuur. Kwaliteit leveren, prettige arbeidsvoorwaarden en financiële zekerheid. Maandag is niet alleen je werkgever maar ook je sparringpartner, ook voor jouw carrière stappen en ambities. Wij bieden een marktconform salaris, reiskosten worden vergoed op basis van €0.19 netto per kilometer.

Functie eisen

  • MBO verpleegkundige
  • BIG geregistreerd
Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job