Junior verkeerskundige

Niek Sterenborg
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Niek Sterenborg
OKT 11
Gelderland Tijdelijk HBO
10.11.2018 Job-Nr: 9138749
Solliciteren

Over de functie

In de regio Gelderland ben ik op zoek naar beginnende verkeerskundigen. In deze functie komt je terecht in een veelzijdige rol als specialist van verkeer. Je zit met verschillende partijen zoals projectontwikkelaars, retailorganisaties en gemeentes op het vlak van mobiliteit, verkeersontsluiting en parkeren rond de tafel. Hierbij stel jij jezelf de juiste ontwerpvraag. Hierna toets je de uitkomsten en leg je het voor aan de verschillende organisaties.


Jij krijgt energie van de dynamische werkomgeving, waarbij je in de ochtend samen met de opdrachtgever op de ontwikkellocatie veranderingen in de plannen en de bijbehorende oplossingen bespreekt. Wanneer je terugkomt ga je bezig met het advies schrijven. Hierin wil je natuurlijk zorgen dat het advies goed onderbouwd, toetsbaar en grafisch aantrekkelijk gepresenteerd kan worden.

Functie eisen

·        Je hebt een relevante opleiding Verkeerskunde, NHTV, of soortgelijk afgerond en een HBO/WO diploma.

·        Je kunt zowel mondeling als schriftelijk goed communiceren en voert regie (organiseren, plannen, voortgangscontrole, resultaten toetsen).

·        Je beschikt over voldoende sensitiviteit om de belangen van inwoners, het bestuur, de organisatie en je eigen vakspecialisme te onderkennen en af te wegen. 


Over het bedrijf

Wil jij meer weten of ben je geïnteresseerd? Neem dan direct contact op met mij via 06-12184634 of mail naar niek.sterenborg@maandag.nl

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job