IT Trainee

Emma Veen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Emma Veen
OKT 11
Noord-Holland Vast HBO
10.11.2018 Job-Nr: 9138731
Solliciteren

Over de functie

Whoohoo it’s Monday!

Een vliegende start. Je leert de hele organisatie kennen. Hierbij krijg je te maken met de verschillende facetten van onze IT afdeling. Na twee maanden gaan we samen met jou een persoonlijk ontwikkelplan maken. Wat lijkt je interessant? Waar liggen je kwaliteiten? Wat wordt jouw doel? Groei je uit tot IT-professional in een van onderstaande rollen?

-         Functioneel beheerder

-         Tester

-         Business Analist

-         Developer

-         BI Specialist

-         Project manager

Een senior scrum team. Persoonlijke coaching. Trainingen vanuit onze Academy aansluitend aan de richting die je kiest. APEX, Salesforce, testmethodieken, Microsoft Dynamics NAV, .NET, Agile, proces analyse, etc. Zelf nog aanvullingen? Regelen we.

Wat we jou gaan leren:

Alles wat je nodig hebt om uit te groeien tot een ervaren- en veel gevraagde IT-professional.

Wat we jou bieden:

Een persoonlijk ontwikkeltraject; niet alleen on the job, maar ook door middel van een intensieve opleiding. Coaching door ervaren trainers. Een enthousiast team bestaande uit Maandag® collega’s die staan te popelen om jou te ontmoeten en die jou graag het vak leren. Praktijkervaring doe je op binnen onze eigen organisatie.


Maar ook. Gameavonden. Vrijmibo’s. Grote Maandag feesten. Teamuitjes. Onbeperkt vakantiedagen. Een tof traineeship en een geweldige ervaring. Met als doel; het ontwikkelen van onze eigen winnaars. 

Functie eisen

Wat neem je mee?

Hbo of wo diploma. Aantoonbare affiniteit met IT. Analytische vaardigheden. Je wilt alles leren en weet van aanpakken. Communicatieve vaardigheden. Goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als in geschrift.


Standplaats: Purmerend. Begin 2019 verhuizen we naar Amsterdam Sloterdijk.

Over het bedrijf

Over ons:

Maandag®. Marktleider in het detacheren van professionals in de zorg, het onderwijs en bij de overheid. Landelijk actief met 23 vestigingen. 

Whoohoo®. Actief in engineering, construction, finance, IT, life science en aviation.

10 Vestigingen (en groeiende) in Duitsland, België en Polen.  

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job