Maatschappelijk werker wijkteam

Ingrid Vijfhuizen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ingrid Vijfhuizen
OKT 10
Utrecht Tijdelijk HBO
09.11.2018 Job-Nr: 9138433
Solliciteren

Over de functie

Voor diverse wijkteams in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar enthousiaste en hulpverlenende maatschappelijk werkers. Ben jij een professional met oog voor de mens? Wil je bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van een bewoner en krijg je energie van mensen in hun kracht zetten? Dan maken wij graag kennis met jou!

In deze rol als maatschappelijk werker ga je aan de slag met de hulpvraag van een bewoner. Deze kunnen iedere dag weer anders zijn variërend van hulp bij het vinden van werk, financiële problemen, Jeugdproblematiek, huislijk geweld, WMO en zo nog meer onderwerpen.

Jij onderzoekt wat het probleem en gaat actief in gesprek hoe de bewoner dit kan aanpakken. Je adviseert, helpt én begeleidt de bewoner richting zelfredzaamheid. Waar nodig kun je het sociaal netwerk van de bewoner of een hulpinstantie inschakelen. Aan het einde van de dag ga jij stralen als een bewoner door jouw hulp zelfstandig verder kan.

Naast het werken met de bewoner, werk je ook samen in een team. Je versterkt elkaar binnen dit team, kunt grote zaken samen oppakken of elkaars expertise inschakelen. Het zal dan ook niet als verrassing komen dat we op zoek zijn naar een teamplayer.

Wil je graag een functie waarbij jij het verschil kunt maken? 

Functie eisen

Maandag zoekt kandidaten met:

·        Een afgeronde HBO-opleiding;

·        Kennis van de Participatiewet wet, WMO en Jeugdwet;

·        Kennis en het liefst ervaring heeft met verschillende doelgroepen;

·        Beschikbaar is voor 24 tot 36 uur per week;

·        Een proactieve werkhouding heeft;

·        SKJ-registratie is een pré 

Over het bedrijf

Over Maandag

Wij vragen jouw inzet en vinden het bij Maandag® daarom belangrijk daar iets tegenover te zetten! Je gaat via Maandag® aan de slag en bieden jou een passend en marktconform salaris, reiskostenvergoeding en opleidingsmogelijkheden.

Daarnaast krijg je de mogelijkheid om bij diverse opdrachtgevers te werken en je ook hierbinnen verder te ontwikkelen.

Waar wij bij Maandag het meest waarde aan hechten: op zoek naar een opdracht die bij jou past!

Ben jij enthousiast over deze functie? Solliciteer dan gelijk!

Wil je graag nog meer informatie? Bel me gerust op 06 – 306 895 78 of stuur een e-mail naar ingrid.vijfhuizen@maandag.nl.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job