BIM Modelleur

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jordi Boerman
OKT 10
Gelderland Vast MBO
09.11.2018 Job-Nr: 9138424
Solliciteren

Over de functie

Als BIM modelleur werk je bouwkundige ontwerpen uit. Je wordt in deze functie verantwoordelijk voor het ontwerpen en berekenen van bouw en technische installaties. Dit gebeurd vaak in softwareprogramma's zoals Revit of AutoCAD, dit klinkt jou dus niet onbekend in de oren!

Naast zelf ontwerpen houd jij je je ook bezig met het controleren van je collega modelleurs. Ook ben je continu aan het schakelen met opdrachtgevers, leveranciers en andere collega's van verschillende bouwprojecten. Als BIM Modelleur ben je van projectontwikkeling tot aan de uitvoering betrokken bij het ontwerp van diverse objecten. Hoe leuk is dat!

Functie eisen

Als BIM Modelleur:

  • Werk jij zelfstandig aan het maken en detailleren van bouwtekeningen in diverse stadia van een project.
  • Werk je nauw samen met projectleider en opdrachtgever, je kunt dus goed communiceren op verschillende niveaus.
  • Controleer en toets je tekenwerk aan interne en externe kwaliteitsstandaarden, Bouwbesluit en andere wet- en regelgeving.
  • Weet je goed de techniek te vertalen naar de praktijk.

Over het bedrijf

Als professional bij Maandag® krijg je de begeleiding die jij wil! Zo zijn er legio opleidingsmogelijkheden. Zowel op persoonlijk vlak als op professioneel vlak. Meer weten over welke groei je bij maandag kan doormaken? Je kan mij bereiken via jordi.boerman@maandag.nl of via het telefoonnummer 06-57137520Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job