Klinisch Psycholoog

Emma Oosting
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Emma Oosting
OKT 10
Overijssel Vast WO
09.11.2018 Job-Nr: 9138416
Solliciteren

Over de functie

Als klinisch psycholoog maak je deel uit van het behandelteam binnen de afdeling medische psychologie of de psychiatrie. De psychiatrie kent een poliklinische setting, een kliniek, deeltijdbehandeling maar ook consultatieve psychiatrische dienst. Tevens bezit het ziekenhuis een PAAZ afdeling. De psychiatrie binnen dit ziekenhuis richt zich op verschillende problematiek, met meestal een combinatie tussen psychiatrie en somatiek. Voorbeelden van veel voorkomende problematiek is complexe angst- en stemmingsstoornissen. Jouw team is opgebouwd uit verschillende disciplines en samen werk je naar een zo optimaal mogelijk hulpverleningsplan van de patiënt. Je werkt in dit team o.a. samen met psychiaters, arts-assistenten, verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen, maatschappelijk werkers en collega klinisch- of GZ psychologen.

Jij bent verantwoordelijk voor het verrichten van psychodiagnostisch onderzoek en biedt behandeling. Je bent verantwoordelijk voor het uitzetten van dit plan maar biedt ook advies en consultatie naar de patiënt, maar ook in (multidisciplinaire) overleggen. Je doet opname gesprekken, maar bent ook verantwoordelijk voor het monitoren van de gehele hulpverlening en schakelt waar nodig andere (medisch) specialisten in binnen onze regio. Benieuwd naar de verdere mogelijkheden neem gerust contact met mij op.

Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot klinisch psycholoog;
  • Je bent in het bezit van een VOG;
  • Je bent BIG geregistreerd.

Over het bedrijf

Als Klinisch Psycholoog werk je vanuit jouw eigen specialisme bij onze opdrachtgever. Wij gaan samen op zoek naar de mogelijkheden voor jou, we denken mee in wat jij belangrijk vindt in je werk. Ook biedt Maandag® jou een salaris conform het CAO die past bij jouw werkgebied en een reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer, ongeacht de afstand. Bij Maandag® zijn persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job