MBO Verpleegkundige

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Wendy Zweers
OKT 10
Overijssel Vast MBO
09.11.2018 Job-Nr: 9138415
Solliciteren

Over de functie

Als verpleegkundige ben jij een zorgzame en energieke zorgverlener. Jij wil mensen die zorg nodig hebben een gelukkig gevoel geven. Je wil werken aan het welbevinden van cliënten die hulpbehoevend zijn op verschillende gebieden. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het signaleren van knelpunten en ben je kritisch over de zorgplannen en de verbetering hiervan.


Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de ADL van de patiënten, maar ook de verpleegtechnische handelingen voer jij uit.

Je werkt zorgvuldig en zelfstandig, maar vindt het ook leuk om samen met het team te kijken naar de knelpunten en bijpassende oplossingen. Je bent flexibel en weet van aanpakken.


Ben jij deze persoon? Reageer dan snel!

Functie eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding tot MBO verpleegkundige
  • Je bent flexibel inzetbaar
  • Je bent in het bezit van een VOG
  • Je bent empathisch en zorgzaam


Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?


Voor al dat harde werk verschijnt natuurlijk elke maand een marktconform ( CAO VVT ) salaris op jouw rekening.

Ook naar je werk rijden doe jij niet voor niks. Daarom vergoed Maandag® alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Geen auto om op je werk te komen? Geen probleem! Een leuke Maandag® lease auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. En dat is nog niet alles! Want jouw ontwikkeling en talent staat bij Maandag® altijd centraal. Door tal van training- en opleidingsmogelijkheden hoef jij je geen seconde te vervelen.


Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job