Obstetrie & Gynaecologie verpleegkundige

Emma Oosting
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Emma Oosting
OKT 10
Overijssel Vast HBO
09.11.2018 Job-Nr: 9138404
Solliciteren

Over de functie

Als obstetrie verpleegkundige ga je werken op de kraam en verlos afdeling binnen het moeder kind centrum.

Samen met je collega’s ben jij als verpleegkundige verantwoordelijk voor de totale patiënten zorg op zowel op de verlos als op de kraamafdeling. Je komt in een kundig en sociaal team terecht. Je houdt je hierbij bezig met het verzorgen van de zwangere of moeder, maar ook met het verzorgen van de pasgeborene en het begeleiden van een partner. Tevens assisteer je tijdens de bevalling en geef je ook voorlichting aan ouder(s) over de verzorging van de pasgeborene. Ook zorg jij er voor dat de tijd van de bevalling specifiek is en dat jij dit memorabele moment vast legt voor de ouders! 

Naast het begeleiden van het hele proces bied je als O&G verpleegkundige ook specifieke zorg aan problemen die tijdens een zwangerschap kunnen optreden. Ook zul je je soms bezig moeten houden met het bieden van zorg rondom het overlijden van moeder of pasgeboren kind ten gevolge van een zwangerschap.

Functie eisen

  • HBO verpleegkundige + aantekening obstetrie behaald;
  • Recente werkervaring binnen het vakgebied obstetrie en gynaecologie;
  •  Inschrijving in het kwaliteitsregister V&V is een pré; 
  • Flexibel inzetbaar;
  • BIG geregistreerd.

Over het bedrijf

Als O&G Verpleegkundige werk je vanuit jouw eigen specialisme bij onze opdrachtgever. Wij gaan samen op zoek naar de mogelijkheden voor jou, we denken mee in wat jij belangrijk vindt in je werk. Ook biedt Maandag® jou een salaris conform het CAO die past bij jouw werkgebied en een reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer, ongeacht de afstand. Bij Maandag® zijn persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job