Administratief Ondersteuner

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Kaneesha Visscher
OKT 10
Overijssel Tijdelijk MBO
09.11.2018 Job-Nr: 9138195
Solliciteren

Over de functie

Als administratief ondersteuner voor het team Werk en Zorg bij een gemeente in Twente ben jij de schakel tussen klanten en consulenten. Plan en organiseer je afspraken en verwerk je ook de gegevens van de klant en de klantvraag. Daarnaast verzorg je de administratieve ondersteuning voor de afdeling en help je bij het opstellen van rapportages, berichten en beschikkingen. Je staat de bewoners te woord, beantwoordt hun vragen en/of zet een vervolgproces in gang. Ook weet je de juiste balans te vinden en houden tussen inhoudelijke kwaliteit en de snelle en tijdige beantwoording van de klantvraag.


Ben jij praktisch ingesteld, accuraat, klant- en resultaatgericht; dus die echte aanpakker? Denk jij daarnaast ook in processen van dienstverlening en vind je het leuk om de dienstverlening steeds te verbeteren door bijvoorbeeld voorstellen te doen om dat te verbeteren? Dan zoek ik jou. Reageer snel!

Functie eisen

  • Een afgeronde MBO-opleiding, eventueel aangevuld met relevante cursussen;
  • Kennis en ervaring binnen de vakgebieden jeugdzorg en Wmo;
  • Aantoonbare ervaring met administratieve ondersteuning en kennis van digitale systemen: Word, Suite en Inproces; Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden

Over het bedrijf

Als professional bij Maandag® krijg jij de mogelijkheid om een kijkje te nemen in verschillende keukens. Als administratief ondersteuner binnen het Sociaal Domein werk je bij vooruitstrevende en dynamische gemeentes die jou als professional veel mogelijkheden geven.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job