Gedragswetenschapper Jeugdzorg

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lars Tigchelaar
OKT 10
Zuid-Holland Tijdelijk WO
09.11.2018 Job-Nr: 9138191
Solliciteren

Over de functie

Jij zorgt ervoor dat jongeren zichzelf weer kunnen redden binnen de maatschappij. Jouw expertise draagt daarom bij aan een betere samenleving voor iedereen.

Als gedragswetenschapper binnen de jeugdzorg ben je constant bezig met het observeren, diagnosticeren en adviseren van en voor jouw cliënten. Binnen de jeugdzorg kun je in verschillende settingen terecht komen. Maandag biedt jou de mogelijkheid om binnen verschillende organisaties een kijkje te nemen en zo te kijken wat echt bij je past.

Binnen de jeugdzorg heb je verschillende groepen, zowel gesloten als open instellingen. Als gedragswetenschapper ben je verantwoordelijk voor het observeren van het gedrag van jouw cliënten. Deze kunnen een specifieke hulpvraag hebben, maar het kan ook zo zijn dat jij bepaalt of iemand bij de organisatie goed tot zijn recht komt. Hier zet jij jouw expertise en ervaring in.

Afhankelijk van jouw ervaring en wensen, gaan wij samen kijken wat het beste bij jou past. Koffie? 

Functie eisen

Dit heb je nodig:

·        Een afgeronde Master Orthopedagogiek

·        Een Basisaantekening Psychodiagnostiek

·        Het liefst wat ervaring binnen de Jeugdzorg

·        Stevige schoenen om in te staan

·        Een flinke dosis energie om van elke werkdag een feestje te maken! 

Over het bedrijf

Dit kun je verwachten

Maandag denkt graag met je mee. Op detacheringsbasis kun je door middel van een (vast) contract in verschillende keuken kijken en zo bepalen wat het beste bij jou past. Daarnaast krijg je van ons uiteraard een passend salaris, de mogelijkheid om via Maandag trainingen en cursussen te volgen en zorgen wij ervoor dat je niet zonder opdracht komt te zitten door ons brede netwerk. 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job